Zoeken

Veilig Zoeken

Ziet u toch nog ongeschikte inhoud?
Veilig zoeken maakt gebruik van geavanceerde technologie om inhoud voor volwassenen te filteren, maar die pakt niet alles. Als Veilig zoeken is ingesteld op Streng of Matig en u ziet inhoud voor volwassenen, vertel ons erover zodat wij dit in de toekomst kunnen filteren. U kunt ook meer informatie krijgen over services en producten van Microsoft zodat u online veilig kunt blijven.

Geef je stad en provincie of postcode op. We gebruiken je locatie om meer relevante zoekresultaten weer te geven.

Voorbeeld: Leeuwarden, FR of 8911 LB

Zoeksuggesties

Resultaten

Land/regio

Land/regio

Uw land/regio is ingesteld op Nederland
In de meeste landen verandert deze instelling niet op basis van uw locatie nadat u een land/regio hebt geselecteerd. Als u uw cookies wist of een ander apparaat of een andere browser gebruikt, moet u uw land/regio opnieuw instellen. Als u uw land/regio wijzigt, veranderen mogelijk ook uw weergavetaal en andere instellingen.
Uw land/regio wijzigen

Taal

Kies uw weergavetaal.

Zoektaal

Kiezen om zoekopdrachten te beperken gebaseerd op taal.

Startpagina

Video's en panorama's

Startpagina aanpassen

Voor het uitschakelen van Veilig Zoeken moet je je leeftijd bevestigen
Bepaalde websites bevatten seksueel getinte inhoud, die niet geschikt wordt gevonden voor jeugdige gebruikers.
Als Veilig zoeken wordt uitgeschakeld, worden mogelijk resultaten weergegeven met inhoud voor volwassenen. Door op Akkoord te klikken, geef je aan dat je minstens 18 jaar oud bent en als volwassene wordt beschouwd in het land waar je je bevindt.
Als je niet de vereiste leeftijd hebt of niet wilt doorgaan, klik je op Niet akkoord. Hiermee keer je terug naar de instellingenpagina, waar je een andere instelling voor Veilig Zoeken kunt kiezen.