Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ajax maakt afspraak: ‘Als ik niet doorstroom naar het eerste, word ik verhuurd’

Laatste update:

Terry Lartey-Sanniez geldt als een van de meest ervaren spelers bij Jong Ajax. De verdediger staat aan de vooravond van zijn vierde seizoen bij de beloften, al hoopt hij uiteindelijk in Ajax 1 terecht te komen. Het 21-jarige talent heeft 68 duels in de Jupiler League in de benen en wacht nog altijd op zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht.

Marcel Keizer kent Lartey-Sanniez in ieder geval goed, want de hoofdtrainer stond vorig seizoen aan het roer bij het beloftenteam. De jongeling droomt ervan dat Keizer hem opnieuw een kans geeft. "Dat hoop ik natuurlijk wel, maar ik durf het niet hardop zo uit te spreken", vertelt hij op de clubsite van Ajax. "Ik ga er gewoon vol voor en zie wel waar het schip strandt. Mijn focus is volledig op Ajax gericht. Het zal vanzelf duidelijk worden of ik mijn best moet blijven doen bij Jong Ajax, of wellicht kan doorstromen naar het eerste."

"Mocht dat laatste niet lukken, dan sta ik open voor een verhuur. Dat is met Ajax ook zo afgesproken. Ik wil graag in de Eredivisie spelen en kijken waar mijn plafond ligt", geeft Lartey-Sanniez aan. Hij noemt het spelen in de Johan Cruijff ArenA een droom die hij al 'lange tijd' heeft. Lartey-Sanniez maakt al sinds 2008 deel uit van de jeugdopleiding. "Ik hoop gewoon een keer kans te krijgen en die met beide armen aan te grijpen."

Lartey-Sanniez weet niet of hij dicht tegen Ajax 1 aan zit. Wel voelt hij zich betrokken, zo geeft de jeugdexponent aan. "De trainers komen altijd bij wedstrijden van Jong kijken en je mag soms in oefenduels van het eerste of met trainingen mee doen. Je bent niet uit beeld. Integendeel zelfs. Dat geeft een goed gevoel." Het contract van Lartey-Sanniez bij Ajax loopt nog een jaar door.

Verwacht je Terry Lartey-Sanniez ooit in Ajax 1 te zien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik gun het hem van harte om te debuteren in bv. de beker maar ik denk niet dat er veel meer in zit. Zou mooi zijn mocht hij het eerste halen maar als je op je je 21e bij een club als Ajax (waar jeugd volop de kans krijgt) je debuut nog niet hebt gemaakt denk ik niet dat je die ooit maakt.

14 augustus 2017 om 23:15

Straks gaan we dit al roepen als een jongen 16 is. Kom op, niet iedereen ontwikkelt zich even snel, soms heb je ook pech met wie voor je zit. Als je op je 21e nog niet gedebuteerd hebt betekent niet dat je het nooit gaat maken. Treurig

15 augustus 2017 om 00:34

Als een keer op keer blunderende De Ligt voor je staat in de pikorde, mag je toch aannemen dat deze gozer gewoon niet goed genoeg is. Voor de rechtsbackpositie kun je hetzelfde zeggen over Veltman. Tegen Heracles wederom de twee zwakste schakels.

15 augustus 2017 om 02:53

Ik ben het helemaal eens met jou. Mede leden hier praten soms zo makkelijk over spelers als of hun ze persoonlijk kennen.

15 augustus 2017 om 07:07

Blijkbaar valt dat wel mee dat de jeugd volop de kans krijgt anders had deze jongen zijn debuut al wel gemaakt. Je krijgt ook bij Ajax alleen volop de kans als je goed genoeg bent en deze jongen is dat duidelijk niet.
Prima dat ie verhuurd wordt na zolang in Jong Ajax, wellicht is ie voor een club als bv PEC een goede kracht.

Is deze man eventueel goed genoeg voor ajax 1? Heb hem nooit zien spelen.. maar ik zie dat het een rechts back is hmm

14 augustus 2017 om 23:11

Heeft nog steeds niet gedebuteerd dus nee, wat mij betreft niet goed genoeg. Moet wel eerlijk vermelden dat ik niet elke JL wedstrijd van Jong heb bekeken maar diegene die ik wel keek was hij jou zeker niet de opvallendste speler bij Jong.

14 augustus 2017 om 23:58

Het is een centrale verdediger die ook als rechtsback uit de voeten kan.

14 augustus 2017 om 23:23

ik zie in hem meer dan in Zeefuik. Is gewoon een degelijke sterke verdediger die wat lengte tekort komt. Als ik Ajax was zou ik hem inderdaad verhuren indien een eredivisieclub zich zou melden. Wel denk ik dat hij tekort komt voor het eerste elftal, maar wie weet hoe hij zich ontwikkelt op een hoger niveau. Voor Jong Ajax is het in ieder geval een prima speler.

Fc Groningen zoekt nog een rechtsback voor volgend seizoen. Omdat kane alleen maar gehuurd is. Hans en Ron opletten! Talentvol en transfervrij lekkere combinatie!

15 augustus 2017 om 00:48

Ja laten we elke speler die het niet red bij Ajax een contract aanbieden.

15 augustus 2017 om 05:08

Weet je tenminste dat je wat binnen haalt.

Misschien tijd om toch wat kritischer te worden op de jeugdopleiding. Gisteren maakte een van de aanwezigen bij Rondo best een scherpe opmerking. Er lopen 9 nationaliteiten in de A1 van ajax en als we zien wie zich allemaal echt geprofileerd hebben afgelopen seizoen, dan klinkt met name buitenlandse namen als dolberg en sanchez. Hoewel De ligt voor zijn leeftijd prima deed, valt daar het nodige over te zeggen. Ajax geldt en gold altijd als belangrijke leverancier voor oranje, maar the next big thing van nl afkomst mis ik eigenlijk al jaren. Kunnen de kenners binnen ajax daar iets meer over zeggen?

14 augustus 2017 om 23:53

Donny vd Beek, Justin Kluivert, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt speelde vorig seizoen allemaal in de A1 of jong Ajax. Genoeg Nederlanders, alleen baart het mij ook wel zorgen dat er op jonge leeftijd zoveel spelers uit het buitenland komen.

14 augustus 2017 om 23:55

van de Beek, de Jong en Kluivert. Zeefuik klopt aan en Eiting wat mij betreft ook. Heb je er toch al 5. Dan hebben we de echt doorgebroken de Ligt nog niet meegerekend. Meer dan de helft van een elftal..

15 augustus 2017 om 01:03

Ajax moest wel. Met oa Daishawn Redan, Donyell Malen, Familia Castillo, Anderson Lopez ben je ook al wat spelers kwijt

15 augustus 2017 om 06:20

Weet niet of je het zo bedoeld, maar de next big thing volgens Ajax en vele Ajax volgers was Nouri....... Hadden ze diegene bij Rondo ook wel ff op mogen wijzen. Daarnaast waarom zou Ajax zich bezig moeten houden met het Nederlands Elftal. Als er spelers worden geselecteerd worden ze alleen maar afgebrand en wordt er veel geroepen dat dit komt door Ajaxverleden of wat dan ook.

15 augustus 2017 om 08:26

Daar moeten we boven staan. Het is alleen belachelijk geweest om jonge spelers al na een paar wedstrijden in Ajax I op te gaan roepen voor het NL elftal. Dat sloeg natuurlijk nergens op. Kijk naar Tete, Bazoer, Riedewald, de Ligt etc. Allemaal spelers met veel potentie, maar laat ze eerst eens een paar jaar ervaring opdoen. Vooral Danny Blind sloeg helemaal door.

Het wordt tijd dat hij een kans krijgt. Niet geschoten is altijd mis

15 augustus 2017 om 08:07

Maar als je wel schiet, kun je je ook nog in je eigen voet schieten.
Hiermee bedoel ik dus als je hem wel een keertje opsteld, bv bekerwedstrijd, kan hij, als hij ongeschikt is, ook een fout, blunder, eigen goal of whatever maken dat je verliest.
En dan?
Ik had nog nooit van hem gehoord en hij is ook nog nooit op geen enkele voetbal site naar voren gekomen als een goed talent.
Namen als de Jong, Sierhuis, Eiting,zeefuik etc wel.
En zelfs die spelen niet in het eerste alhoewel Frenkie wel eens is ingevallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren