8 parfymer alla kvinnor med stil behöver i sina liv

Med de här parfymerna i badrumsskåpet är du redo för alla tänkbara situationer.


Signaturdofter i all ära, men alla parfymer passar faktiskt inte alla tillfällen. Här listar vi åtta parfymer som rustar dig för alla livets utmaningar och härligheter.

1. Viktigt jobbmöteFör situationerna när du bara vill utstråla att du har full koll på läget – löneförhandlingar, prov, anställningsintervjuer, you name it. 

Med den svala doften av bergamott, strandlilja och olivträ kommer du äntra rummet som en queen. Parfymen från Versace hittar du här. 

2. KvällsdejtenOavsett om ni ses för vin i en stimmig bar eller en mysig middag på kvarterskrogen är en tyngre doft att föredra kvällstid. 

En god parfym är en riktig turn on och denna från Paco Rabanne med noter av vanilj och kakaoböna kommer definitivt göra jobbet. Den heter Lady Million Privé och du hittar den billigast här.

3. HelghängetFör söndagsbrunchen, häng på landet och lata morgnar i sängen. Denna lyxiga parfym med fikon, cypress och citrus doftar som sitt namn: varm och solig medelhavsträdgård. Parfymen kommer från Hermès och du hittar den här.

4. VardagsdoftenDen perfekta doften till jobbet, skolan, lunchen på stan, kompisdejten. Parfymen Donna från Valentino är helt enkelt en grym 9-5 doft. 

Detta åstadkoms med hjälp av bland annat bergamott, ros, iris och vanilj. Den snygga flaskan är ett extra plus. Du hittar parfymen till bäst pris här.

5. Första mötet med föräldrarnaNär du bara vill utstråla att du är den ultimata svärmorsdrömmen. En ljuv, pudrig doft som Chloés signaturparfym löser detta genom att svepa in dig i ett moln av liljekonvalj, ros, fresia och cederträ. Läs mer om den här.

6. Festkvällen

Att Black Opium från YSL är så pass populär kan vi verkligen förstå. Den har en oemotståndlig doft av rosépeppar, vanilj, patchouli och cederträ. Att doften dessutom stannar länge på huden gör den till den perfekta kvällsparfymen. Här hittar du bäst pris. 

7. Post-träningsdoftenNär du går från gymmet nyduschad och fräsch efter träningspasset vill du ju gärna ha en doft som förhöjer detta. 

För att behålla den rena känslan passar doften Warm Cotton från Clean perfekt. Den doftar lätt av citrus och syren och ska efterlikna den varma doften av nytvättat. Här hittar du det bästa priset.

8. SemesterfavoritenVarm sand under fötterna, drinkar vid poolen och sololja med kokos. Hur låter det att ha allt detta på flaska? Med Serge Lutens Un bois vanille som doftar av vanilj, kokos och tonkaböna kan du embracea sommaren året om. Här hittar du parfymen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.