Nikki/Magnus Hedberg
Nikki drömmer om att bli Youtubestjärna och lägger enorma summor på smink, problemet är att hon inte har någon lön - Foto: TV3/ montage

Nikki lägger 1 000 kronor på smink varje dag – anmäldes till Lyxfällan

Nikki, 24, drömmer om att bli Youtubestjärna. För att nå drömmen lägger hon enorma summor på smink och kläder, men hon har ingen lön. Istället tar hon lån och har nu över 700 000 i skulder. Hennes pappa fick nog och anmälde henne till Lyxfällan.


I veckans avsnitt av Lyxfällan får vi träffa 24-åriga Nikki som just nu är arbetslös men drömmer om att bli Youtubestjärna. 

– Det är inte direkt någon svensk Youtuber som bara håller på med smink och kläder, så det är vad jag tänker satsa på, säger Nikki i programmet. 

Hon har ett stort intresse för kläder och smink, därför lägger hon enorma summor på skönhet och mode varje månad. När hon spenderade som mest kunde hon lägga hela 1 000 kronor på smink om dagen. 

Hennes liv har dock inte alltid varit lika lätt. Just nu bor hon med sin pojkvän, men innan det bodde hon i sin bil under en period. Nu är hon rädd att hennes pojkvän ska lämna henne på grund av hennes oansvariga beteende. 

– Nu har jag ingen bil längre så det alternativet finns inte, säger Nikki i programmet. 

Totalt har Nikki 715 000 i skulder, och strax över 400 000 av dem ligger hos Kronofogden. Varje månad går Nikki back 43 900 kronor och den största delen av hennes pengar går åt till att betala av de många lån hon tagit. 

Nikki berättar i Lyxfällan att hon tagit lån för att kunna betala hyra, mat och annat för att kunna överleva men att hon även passat på att låna lite extra varje gång för att unna sig. 

Det är Nikkis pappa som anmält henne till Lyxfällan eftersom han tycker att hon behöver professionell hjälp för att kunna ta sig ur sin nuvarande situation och komma på fötter igen. 

Se ett klipp från Lyxfällan i spelaren ovan. 

Lyxfällan sänds torsdagar 20:00 på TV3 och Viafree. 

Kommer ni ihåg när Paulina "Paow" Danielsson tvingades söka till Lyxfällan? Paow hade nämligen glömt att jobba. Det kan du läsa mer om här.  

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Lägger du mycket pengar på smink?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny gränsdragning pågår i svårlöst konflikt

Upphittade skelettdelar kom från en människa

Skelettdelar som hittades vid en camping i Strömstad i söndags kom från en människa, rapporterar Strömstads Tidning.

Färre abonnenter än väntat för Spotify

Strömningstjänsten Spotify redovisar en rörelsevinst på 168 miljoner euro för första kvartalet i år. Det kan jämföras med förlusten på 156 miljoner euro under motsvarande kvartal 2023.

Mamma döms – tatuerade dödskalle på sonen

Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Riksbanken varnar för att kontanter kan bli "i det närmaste oanvändbara i Sverige" om åtgärder inte vidtas. – Vi behöver bromsa en utveckling där vi är på väg mot att allt färre kan betala med kontanter, säger Elin Ritola, enhetschef för betalningsanalys och innovation på Riksbanken, till SVT.

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.