Uppdatering från VD

Report this content

Det är nu en månad sedan jag gav en uppdatering av vad som händer hos oss på SpiffX och det är dags igen.

Det har varit en väldigt hektiskt och intensiv period. Vi deltog på ”Betting on Sports” i London i mitten av september. Vi tycker själva att det blev en framgång.  Vi lanserade då vår femte web-app, ”Take5 scratch”. För oss var det extra roligt att kunna visa upp fem olika produkter vilket ger en större attraktion och bredd av vad vi kan leverera. Dessutom så tycks det råda en samstämmighet kring att den framtida sportspelsmarknaden till stor del ligger i snabba spel på mobilen.

Intresset för våra hybridprodukter var stort både från europeiska operatörer och från andra delar av världen. Vi är i förhandlingar med flera operatörer och spelplattformar och är i slutfasen för att få våra produkter certifierade och godkända i Spanien. Det arbetet pågår just nu och bedömningen är att vi kommer att få det på plats under oktober månad.

Vårt avtal med Supabets, en av Afrikas, största speloperatörer, har nu börjat att ta form. Arbetet med integrationen till deras spelplattform ”Intelligent Gaming” har påbörjats och vi räknar med att det kommer att ta någon eller några veckor till. Det betyder att de skall kunna vara i produktion i november. Jag själv besökte Supabets i Johannesburg för en vecka sedan i samband med att vi startade integrationen och jag förstår att det tar tid för ett så stort bolag att få saker och ting på plats i konkurrens med allt annat i deras dagliga produktion.  

Vi håller också på att arbeta med ett australiensiskt bolag för att leverera våra produkter till deras mobiloperatörer i Asien, Oceanien och Mellanöstern. Arbetet med att modifiera våra produkter pågår parallellt med att vi förhandlar om ett partnerskap.

Jag hoppas att jag kan återkomma med mer exakta uppgifter om hur vårt arbete utvecklas på kundsidan inom kort och då också kunna berätta mer för er och marknaden i övrigt kring vår finansiella situation, vilken vi arbetar intensivt med. 

För ytterligare information se www.spiffx.se

Kontaktperson:

Lennart Gillberg, tillförordnad VD och styrelseledamot

tel: 076-010 17 61, lennart@spiffx.com

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som SpiffX AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:smarknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 oktober 2017. kl. 13:30 CET.

SpiffX driver en handelsplattform med en unik optionsmarknad och en darkpool (orderböcker med dolda handelsvolymer) för handel i sportodds till marknadsledande pris via webbplatsen www.spiffx.com samt utvecklar och marknadsför konsumentinriktade spelapplikationer med hävstång. Den operativa verksamheten bedrivs i dotterbolaget SpiffX Malta Ltd med licens nr LGA/CL3/851/2012 utfärdad av Malta Gaming Authority den 26 april 2013. SpiffX AB är marknadsnoterad på First North och G&W Fondkommission är bolagets certified advisor.

Prenumerera

Dokument & länkar