De ce nu și-a refăcut viața amoroasă Andreea Bălan: „Am mai avut o tentativă”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și tatăl fiicelor sale, George Burcea au depus actele de divorț în urmă cu doi ani. Artista a trăit avut apoi o relație cu Tiberiu Argint, care s-a terminat cu o despărțire destul de dureroasă. Andreea Bălan a dat cărțile pe față în privința vieții ei amoroase la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a dezvăluit adevăratul motiv pentru care i-a fost dificil să-și găsească un partener. 

Andreea Bălan. Foto: arhivă
Andreea Bălan. Foto: arhivă

Andreea Bălan are o carieră profesională de succes și este mama a două fiice adorabile, Ella și Clara, rodul mariajului cu actorul George Burcea. Artista a divorțat de fostul ei soț, la doar câteva luni de la cununie, iar din acel moment, viața amoroasă a cântăreței a fost destul de tulbure. Idila cu Tiberiu Argint a fost mai degrabă o sursă de drame pentru Andreea Bălan, iar ulterior cântăreața a luat o pauză destul de lungă de la relații.

Citește și: Andreea Bălan, scandal mare la „Te cunosc de undeva”. Pe ce vedetă a răbufnit blondina

Iată că artista a mărturisit în sfârșit, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, care este adevăratul motiv pentru care este destul de reticentă atunci când vine vorba de un nou partener. 

Andreea Bălan consideră că pentru o femeie care este mamă este mai dificil să-și construiască o viață amoroasă, deoarece bărbatul respectiv trebuie să-și asume responsabilități și să fie pregătit pentru un angajament serios și de durată. 

Aceasta a mai precizat că pentru tați, este mai ușor să își refacă viața după divorț, întrucât au mai multă libertate, micuții locuind alături de mamă. 

Andreea Bălan despre viața sentimentală: «Nu este atât de ușor precum la tată»

«După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie își reface mai greu viața decât tatăl copiilor, pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, ca tu să-ți faci o altă relație e un pic mai dificil, pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu tot cu copii, cu mamă, cu bone, cu tot ce ai tu, și e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și care te iubește cu adevărat și evident că durează acest proces, nu este atât de ușor precum la tată. Tații în general pleacă, se duc, văd copiii un weekend, două trei și își refac viața mai ușor, se cuplează, se mută cu femeia respectivă și copii vin în vizită, dar la mame e altceva, e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele presei.», a menționat Andreea Bălan. 

«Trebuie să fii extrem de responsabil»

«Un bărbat trebuie să demonstreze niște lucruri. Eu având fetițe, persoana respectivă primește iubire de trei ori, este o iubire a fetițelor mele, o iubire sinceră, pură, iar ca bărbat trebuie să fii extrem de responsabil, să știi că e pe termen lung, să nu te joci cu emoțiile copiilor. Eu nu vreau să introduc în viața fetițelor mele pe cineva și peste un an, doi, să ne despărțim, iar ele să preia acest lucru ca pe un abandon, încă unul, că nu știu cum au perceput...» a mai adăugat aceasta. 

Andreea Bălan a mai relatat e posibil că este foarte îngrijorată de cum le-a afectat pe cele două fetițe divorțul de George Burcea și se teme ca ele să nu fi perceput lipsa bruscă a tatălui ca pe un abandon. De asemenea, artista a mai menționat că în viața ei a mai existat apoi un bărbat, alături de care a dorit să-și refacă viața, dar nu a vrut ca cele mici să aibă acces la el. 

«Când m-am despărțit de tatăl lor cea mică avea 11 luni și cea mare 3 ani, n-ai cum să-i explici unui copil de trei ani: «nu ai fost abandonată este doar o logistică schimbată», n-ai cum să știi cum au perceput, carențele astea se vor vedea mai târziu. Și chiar dacă am mai avut o tentativă, ele nu au avut acces la persoana respectivă.»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net