Jennis Ramharakh
Advertorial Horeca

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

De opening van de Kamer van Admiraal werd met veel enthousiasme ontvangen door Alphenaren. De opening trok een grote menigte, die zich vermaakte met dansen, poolen en darten. Vanaf het moment dat de deuren opengingen, was er een constante stroom van nieuwsgierige gasten die gehoord hadden over de opening en besloten om een kijkje te nemen.

De Kamer van Admiraal is geen gewone sportbar; het is een vernieuwde versie die de hele dag door diensten aanbiedt. Overdag transformeert de ruimte tot werkplekken, vergaderruimtes, en een gezellige plek voor een drankje. De lunch is een culinair avontuur met verschillende soorten carpaccio, sushi en verse sappen met vitamine shots. Ook hebben ze heerlijke cocktails en mocktails.

Kroegentocht

Ben jij erbij? Met het succes van de openingsavond nog vers in het geheugen, staat er nog een evenement op het programma dat niet gemist mag worden. Morgen maakt de Kamer van Admiraal deel uit van de Alphense Kroegentocht.

De avond zal worden opgeluisterd door optredens van lokale talenten, waaronder Luciano Vermeer en Nafthaly Ramona. Je kan je verheugen op een avond vol muziek en plezier. Kamer van Admiraal is dé plek om tijdens de Kroegentocht te vertoeven!

Bekijk hier de website van Kamer van Admiraal!


Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam gisteren 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.

Advertorial Theater gisteren 15:45

Een spektakel vol interactie in Castellum!

Stap binnen in de wereld van Checkpoint Theater en laat je meeslepen in een ongekend spektakel dat al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen!