Ob tem pa razmišljate, kako bi lahko tudi vašemu domu pristajal čudovit videz dvoriščne in balkonske ograje tiste hiše, ki vam ne gre iz glave. Kaj hitro se vam v misli prikrade tudi vprašanje, kje bi tak enoten videz ograj sploh lahko našli.

Vaše sanje lahko postanejo resničnost – predstavljamo vam edinstvene ograje blagovne znamke Guardi, ki navdušujejo v mnogih stilih in izvedbah.

Guardi – »ograja, ki poglede osvaja«

Guardi ograje so sinonim za popolno izbiro lepe in usklajene ograje, ki pozitivno spremeni videz hiše in okolice. Ograje Guardi so nepogrešljiv dodatek pri urejanju okolice, dvorišča ali posesti.

Ob tem ne zahtevajo posebnega vzdrževanja in nudijo trajno rešitev z izjemno dolgo življenjsko dobo.

Poleg zagotavljanja zasebnosti in varnosti domu, služijo tudi kot okras hiše in okolice, saj se popolnoma uskladijo s stilom in arhitekturo objekta.

Od modernega do tradicionalnega - široka paleta stilov za vsako okolico

Guardi alu ograje nudijo širok izbor različnih stilov tako dvoriščnih kot tudi balkonskih ograj, med katerimi lahko vsakdo najde tistega, ki ustreza njegovemu okusu. Ne glede na to, ali ste v iskanju novih balkonskih ograj ali dvoriščne ograje, Guardijeve vas bodo zagotovo navdušile, če iščete

  • moderne ograje,
  • tradicionalne ograje,
  • ograje v ekskluzivnem stilu,
  • ali ograje v podeželskem stilu.
Foto:Spletnik
Foto:Spletnik

Zaradi široke palete barv, ki so vam na voljo pri izbiri Guardi alu ograj, in prilagodljivosti materiala se lahko videz vaše balkonske ali dvoriščne ograje popolnoma uskladi z arhitekturo hiše ter okolice.

Prednosti Guardi balkonskih in dvoriščnih ograj

Te alu ograje odlične kakovosti se ponašajo z vrsto prednostmi, saj ne rjavijo ali trohnijo, prilagajajo se raznolikim arhitekturnim slogom ter v garancijo vključujejo tudi izredno obstojna barvo. In ko smo ravno pri barvah – ste vedeli, da so pri izboru barve vaše nove lamelne ograje možnosti skoraj neomejene?

Ne samo, da paleta obsega več kot 250 barv po RAL lestvici, ob tem so na voljo tudi ekskluzivne barve, med katerimi nekatere posnemajo celo videz lesa. Skladnost vaše nove balkonske ali dvoriščne ograje z obstoječim slogom vašega doma je torej zagotovljena!

Poleg tega so ograje izdelane v skladu z varnostnimi predpisi in izpolnjujejo vse potrebne EN norme za zagotavljanje konstrukcijske trdnosti ter varnostnih norm glede razmikov med lamelami.

Ob minimalnem vzdrževanju se te alu lamelne ograje lahko pohvalijo z izjemno trajnostjo in vzdržljivostjo, o čemer pričajo mnogi zadovoljni uporabniki. Zakaj ne bi med njimi bili tudi vi?

Naj vaš dom vsakič znova osupne

Že res, da je sosedova trava vedno bolj zelena, a zakaj ne bi med vsemi hišami, ki jih na poti do doma občudujete, na koncu najbolj osupnili nad svojo? Morda ji manjka samo pika na i, in to je lahko nova dvoriščna ali balkonska ograja.

Moderne balkonske ograje so nepogrešljiv element pri sodobnem oblikovanju pročelja zgradb, pri čemer je na voljo več standardnih modelov, pa tudi možnost oblikovanja osebnega modela v sodelovanju s strokovnjaki na področju alu ograj.

Slednje v ponudbi Guardi ograj najdemo v različnih izvedbah:

  • standardne balkonske ograje, ki se lahko montirajo iz vrha na balkon ali bočno v balkonsko ploščo,
  • stopniščne ograje,
  • francoski balkoni.

Te ograje so trajna rešitev za balkon, stopnišče ali teraso, saj so izdelane iz aluminija, ki je odporen proti koroziji, ob tem pa so zaščitene tudi s prašno barvo, ki prenese različne vremenske pogoje.

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Guardijeva ponudba vključuje široko paleto modelov, oblik, dimenzij in barv, ki omogočajo neomejeno izbiro – od horizontalnih ali vertikalnih polnil in različnih smeri obletvitev pa do dodatkov, kot so denimo okrasni ornamenti. Ker so vijaki za pritrjevanje lamelnih ograj nevidni, je estetska dovršenost zagotovljena, ob tem pa je tudi sama konstrukcija trdna, varna in lahka.

Montaža balkonskih ograj se lahko izvede z montažo iz vrha na balkonsko ploščo ali bočno s stransko montažo stebrov v čelo balkonske plošče.

Ko je montaža gotova, dodate samo še korita za rože, okrasne obrobe ali vrhnja držala, ki lahko dopolnjujejo vaš izbran model ograje. In če greste še malo dlje – pomislite, kako čudovito bi izgledala še dvoriščna ograja v ujemajočem izgledu!

In kje dobiti oboje na enem mestu?

Ograje Elšnik d.o.o. - pika na i za izjemen vtis vašega doma

Z alu ograjami podjetja Elšnik d.o.o. boste lahko svojemu domu dodali unikaten in privlačen videz, obenem pa si zagotovili zasebnost, varnost in dolgotrajno zadovoljstvo.

Ne glede na to, ali iščete popolno zasebnost pred radovednimi pogledi ali želite ograditi in zavarovati svojo posest, lahko v njihovi ponudbi alu lamelnih ograj najdete sebi primeren stil, ki vam bo pričaral estetsko dovršeno rešitev.

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Alu ograje se ponašajo s trajnostjo, estetsko privlačnostjo ter varnostjo, hkrati pa se popolnoma prilagajajo vsakemu slogu in okolici, zato s to izbiro zagotovo ne boste zgrešili.

Pri Elšnik d. o. o. vam bodo ponudili tudi vso potrebno pomoč pri montaži vaše nove dvoriščne ali balkonske ograje. Njihova ekipa strokovnjakov bo poskrbela za pravilno in kakovostno namestitev, tako da vam bo preostalo samo še uživanje ob pogledu na novo ograjo in izpopolnjen videz vašega doma.