Crypto prijsvoorspellingen: Bitcoin Dogs, Ribbon Finance en Sui

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Crypto prijsvoorspellingen: Bitcoin Dogs, Ribbon Finance en Sui

By Crispus Nyaga - Kort bericht

Cryptocurrencies hebben deze week moeilijke prestaties geleverd, omdat veel beleggers winst begonnen te maken. De prijs van Bitcoin trok zich terug naar een dieptepunt van $62.000, een daling ten opzichte van het hoogste punt van vorige week op $73.500. Andere munten zoals Ethereum, Render, Solana en Near Protocol daalden ook.

Deze daling vond ook plaats toen veel houders van Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hun posities liquideerden vanwege de aanzienlijke vergoeding. GBTC heeft een kostenratio van 1,50%, hoger dan de 0,25% van de iShares Bitcoin Trust (IBTC). Dit artikel bekijkt enkele van de beste cryptocurrencies om in de gaten te houden, zoals Bitcoin Dogs (ODOG), Ribbon Finance (RBN) en Sui.

Prijsvoorspelling Ribbon Finance

Ribbon Finance is een Decentralized Finance (DeFi)-platform waarmee gebruikers duurzame opbrengsten kunnen verdienen via gedecentraliseerde opties en leningen. Het platform heeft een totale waarde van meer dan $34 miljoen (TVL). Ribbon Earn en Ribbon Lend hebben ook miljoenen aan activa.

De prijs van RBN heeft het de afgelopen weken goed gedaan, aangezien het van het dieptepunt van vorig jaar van $0,1462 naar een hoogtepunt van $1,91 deze maand steeg. Dit was een stijging van 1.231% van onder naar boven. De marktkapitalisatie is gestegen naar ruim $746 miljoen.

Ribbon is voortdurend boven de 50- en 100-daagse Exponential Moving Averages (EMA) gebleven, wat een bullish teken is. Meest recentelijk vormde het een bullish engulfing-kandelaarpatroon en steeg vervolgens gedurende drie opeenvolgende dagen.

Mijn mening is dat de koers een dubbel toppatroon probeert te vormen, wat betekent dat hij kan blijven stijgen als beleggers de dip blijven kopen. Als dit gebeurt, zal het volgende punt om in de gaten te houden $1,70 zijn, wat ongeveer 23,47% boven het huidige niveau is. Deze weergave wordt ongeldig als de prijs onder het dieptepunt van deze week op $1,2050 zakt.

Bitcoin Dogs prijsvoorspelling

Bitcoin Dogs is een van de best presterende nieuwe cryptocurrencies dit jaar. De ontwikkelaars hebben onlangs de tokenverkoop beëindigd, die in slechts een maand tijd meer dan $13 miljoen opbracht. Dit maakte het tot de best presterende tokenverkoop in de branche.

Bitcoin Dogs moet nog openbaar worden gemaakt op gecentraliseerde en gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX), maar de ontwikkelaars hebben beloofd dat dit binnenkort zal gebeuren.

Er zijn een paar redenen om hierover optimistisch te zijn. Ten eerste zal de tokenlancering plaatsvinden in een tijd waarin de crypto-industrie zich in een bullmarkt bevindt. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies is gestegen naar meer dan $2,6 biljoen.

Ten tweede is het een van de meest gehypte cryptocurrencies op de markt. Het heeft al duizenden houders, wat een goede zaak is. Ook werken de ontwikkelaars aan het creëren van een echt nut voor het token. Dit omvat functies zoals een 1.000 NFT-collectie en een gamingplatform.

Het belangrijkste is dat de meeste nieuw gelanceerde meme-munten het goed hebben gedaan. Dit omvat tokens zoals Book of Meme, Solama en Pepe. Meer informatie over Bitcoin Dogs kun je hier vinden.

Sui prijsvoorspelling

Sui is geëvolueerd tot een van de best presterende cryptocurrencies. Het blockchain-project heeft honderden ontwikkelaars en duizenden gebruikers aangetrokken. Als gevolg hiervan is de totale waarde (TVL) in het ecosysteem gestegen naar een recordhoogte van meer dan $700 miljoen.

De prijs van Sui bevond zich dit jaar in een sterke bullish trend. De temperatuur is de afgelopen drie dagen op rij gestegen en zweeft nu in de buurt van het hoogste punt sinds 15 februari. Het token is constant boven de 50-daagse en 100-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden gebleven.

Daarom zal het Sui-token het belangrijke weerstandspunt op $1,9697, het hoogste punt in februari, moeten opruimen om het double-top-patroon ongeldig te maken. Als dit gebeurt, opent dit de mogelijkheid dat de koers naar $2,50 stijgt.