pepe in bed scrolling on phone

Pepe op recordhoogte, nog maar vier nullen achter de komma. Wanneer ga je verkopen?

Vanochtend om 06:50 uur is het Pepe eindelijk gelukt om van vijf nullen voor de komma, naar vier nullen voor de komma te gaan. Althans, als we de waarde uitdrukken in dollars.

Pepe stijgt naar nieuwe all time high

Het is altijd lekker wakker worden als je de slaap uit je ogen wrijft en meteen het felle, verblindende licht van je telefoon je aangaapt. Maar je telefoon laat je twee mooie dingen zien, het wordt vandaag ergens in Nederland 19 graden, en Pepe heeft een nieuw hoogterecord.

Als je meer wil weten over het weer, daar kan je andere websites voor bezoeken. Wij moeten het nu hebben over Pepe 🐸.

De koers is vandaag 19% gestegen. Nooit eerder was de munt zoveel waard als nu. De Pepe koers tikte een lokale top aan van 0,00000990 euro. In de valuta van de Amerikanen is dat 0,00001064 dollar.

Analisten hebben hier lang op gewacht, maar eindelijk heeft Pepe kunnen springen van een waarde met vijf nullen-, naar vier nullen achter de komma.

Het handelsvolume van Pepe 2,3 miljard euro in de afgelopen 24 uur, dat is 72% meer dan een dag eerder. Ofwel, gisteren had niemand zin in Pepe (logisch, gisteren draaide om weer een ATH voor de Bitcoin koers) en vandaag zijn alle kikkerliefhebbende investeerders weer terug.

De marktkapitalisatie van Pepe is 4 miljard euro, op verschillende lijstjes bezet de crypto hiermee plek 31. Marktkapitalisatie wordt gemeten door huidige koers te vermenigvuldigen met alle Pepe’s in omloop.

Wanneer ga je verkopen?

Andere memecoins, zoals Doge, Bonk en Shiba staan ook dik in het groen. Memecoins zijn cryptovaluta die gebaseerd zijn op internetmemes. Memes zijn humoristische afbeeldingen, video’s of tekst die viraal gaan op het internet. Memecoins worden vaak gecreëerd als grap, maar kunnen toch enorm populair worden.

Nu je weet dat je al je spaargeld in een grap hebt gestoken…. wanneer ga je verkopen? Tip van de dag: neem af en toe winst en doe er iets leuks mee. Niets stijgt voor eeuwig. Zelfs niet 🐸


Jerrymie Marcus komt uit de journalistiek en gelooft dat crypto de wereld kan verbeteren. Dat ondervond hij jaren geleden toen hij binnen een minuut waarde verzond naar zijn Indonesische familie. Bekend van o.a. Emerce, VPRO en EUclaim.

Bezoek mijn Linkedin

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.