Polisen utreder två misstänkta mord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, Arkivbild
Polisen utreder två misstänkta mord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, Arkivbild Bild: Johan Nilsson/TT

Polis utreder dubbelmord i Gävle

ANNONS

Polisen utreder två fall av misstänkt mord i Gävle sedan två personer hittats döda i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.

Larmet kom vid halv ett på onsdagen, då polis fick samtal om att två personer, en man och en kvinna, hittats döda i en bostad.

– De är inte svenska medborgare. Så vi försöker ta reda på vad som har hänt, säger Peter Rooth, enhetschef grova brott på polisen, till Gefle Dagblad.

Polisen skriver att de utreder det som två fall av mord, men att man "inte söker aktivt" efter någon gärningsperson och ser detta som en isolerad händelse.

ANNONS

– I nuläget ser vi inte att det finns ytterligare någon person inblandad, säger Tobias Ahlén-Svalbro, presstalesperson på polisregion Mitt, till Expressen.

– Det kan vara två mord, ett mord, det vet vi inte. Det måste vi utreda vidare.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS