Vacature op LinkedIn plaatsen

Laatste update: 2 weken geleden

Wilt u nu een vacature plaatsen?

U kunt uw vacature op LinkedIn plaatsen om in contact te komen met gekwalificeerde kandidaten.

Plaats nu een vacature

U kunt online vacatureplaatsingen op LinkedIn aanmaken om beschikbare functies bij uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Zorg ervoor dat u de beste werkwijzen voor het plaatsen van vacatures op LinkedIn bekijkt voordat u aan de slag gaat. Wanneer u een vacature plaatst, stellen we uw collega’s en nauwe connecties in uw eerstegraads netwerk op de hoogte, zodat zij de vacature ook met hun eigen netwerken kunnen delen.

Belangrijk om te weten

Zodra de gratis proefperiode voor uw gepromote vacature is afgelopen, moet u de vacature sluiten als u deze niet wilt promoten. Als de vacature gepromoot blijft, worden er kosten in rekening gebracht op basis van het dag- of totaalbudget. Als u een actieve gratis vacature hebt, ziet u alleen de optie om de vacature te promoten, omdat u maar één gratis vacature tegelijk kunt plaatsen. Je vacature blijft actief totdat je deze handmatig sluit, of hij wordt na 6 maanden automatisch gesloten.

Vacature op LinkedIn plaatsen:
  1. Klik boven aan uw LinkedIn-homepagina op het pictogram Vacatures.
  2. Klik op de knop Een vacature plaatsen.
    • Als u een abonnement hebt op Recruiter komt u mogelijk terecht op een pagina met de verschillende contractopties. Indien dat het geval is, klik dan op Doorgaan naast LinkedIn-vacature van (uw naam).
  3. Op de pagina Vacaturegegevens vult u de volgende velden in:
    • Beschrijving: typ een functiebeschrijving (verplicht) in het tekstvak.
    • Vaardigheden toevoegen: voeg de vereiste vaardigheden aan de vacatureplaatsing toe door ze in het tekstvak te typen en een keuze te maken uit de opties die automatisch verschijnen.

    Belangrijk om te weten

    Als er geen vaardigheden aan de vacatureplaatsing worden toegevoegd, genereert LinkedIn vaardigheden die worden afgeleid van de functietitel. Als u de afgeleide vaardigheden wilt verwijderen, voegt u uw voorkeursvaardigheden aan de vacature toe.

  4. Klik op Doorgaan.
  5. Op de pagina Sollicitantopties vult u de volgende velden in:
    • Hoe wilt u sollicitanten ontvangen?: Selecteer hoe u geïnformeerd wilt worden over sollicitanten.
    • Screeningsvragen ter beoordeling: LinkedIn voorkomt niet dat ongekwalificeerde kandidaten kunnen solliciteren. We raden het daarom aan om hiervoor screeningsvragen toe te voegen. We raden u aan minimaal drie screeningvragen toe te voegen, zodat u eenvoudig de belangrijkste kandidaten kunt identificeren die voldoen aan uw vereiste of gewenste kwalificaties.
  6. Nadat u op de knop Vacature promoten hebt geklikt, voegt u uw creditcardgegevens toe op de afrekenpagina.
    • Als uw betalingsmethode al opgeslagen is dan zal uw standaardbetalingsmethode automatisch weergegeven worden. Klik op Betalingsmethode toevoegen als u een nieuwe betalingsmethode voor deze aankoop wilt gebruiken.
  7. Bekijk de details van de bestelling voordat u de vacature plaatst. U kunt uw dagelijkse budget, totaalbudget en andere details zien.
  8. Klik op Vacature plaatsen.

Wie kan deze functie gebruiken?

Als u vacatureplaatsen hebt gekocht via een zakelijk contract, moet u vacatures plaatsen via Recruiter of Talent Hub, en niet via de vacaturepagina, uw profiel of uw homepagina.

Gerelateerde taken

Meer informatie

We zijn enkele dingen aan het uitproberen op het gebied van machinale vertalingen. Help ons onze services te verbeteren door de kwaliteit van vertaling en het nut van het antwoord te beoordelen.