Kyyjärven Kyky on nyt selkä seinää vasten Mestaruusliigan puolivälierissä – "Alistuneina emme reissuun lähde"

Guntis Atarsin luotsaama Kyyjärven Kyky on tukalassa tilanteessa lentopallon miesten Mestaruusliigan puolivälieräsarjassa Akaa-Volleyta vastaan. Akaa-Volley kaatoi Kyvyn maanantaina Alajärvellä puhtaasti erin 3–0 (25–18, 25–22, 25–20) ja johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2–0. Välieräpaikka irtoaa kolmella voitolla.

– Akaa oli tänään edellä. Meillä oli yhteensä 21 syöttövirhettä, mikä on liikaa, kun vastassa on yksi maan kärkiporukoista. Emme saaneet irti sitä, mitä pitäisi, kommentoi Kyvyn apuvalmentaja Hannu Kalliojärvi.

Joukkueiden välisen ensimmäisen puolivälieräpelin niin ikään erin 3–0 nimiinsä vienyt Akaa-Volley avasi Alajärven monitoimihallissa pelatun toisen puolivälierätaiston terävästi ja karkasi avauserässä nopeasti 10–5-johtoon. Kyky ei tästä kunnolla toipunut koko avauserän aikana, ja lopulta akaalaiset korjasivat erän nimiinsä selkeästi pistein 25–18.

Etenkin syöttö- ja hyökkäyspelinsä kanssa avauserässä tuskaillut Kyky paransi otteitaan toisen erän alussa, ja erää edettiinkin pitkään tasatahtiin. Kyvyn virheet syöttöruudussa ja puolustuspelaamisessa alkoivat kuitenkin hiljalleen kääntää eräkelkkaa vieraiden suuntaan, ja Akaa-Volley karkasikin 18–14-johtoon.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 17 €/kk

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.