Napakat | Äidinkielen opetus lukioissa on surullista katsottavaa. Kaikki tähtää vain ylioppilaskirjoituksiin.

Äidinkielen opetus lukioissa on surullista katsottavaa. Kaikki tähtää vain ylioppilaskirjoituksiin. Koko ajan on kamala kiire ja asioita vain suoritetaan. Oma ajattelu on nollassa. Tämän huomion olen tehnyt kolmen lapsen äitinä ja opettajana. Olisiko aika muuttaa käytäntöjä?

Kiitos hyvien hiihtolatujen kunnossapidosta: niin Mielakkaan kuin Valkealaankin.

Yli tonnin hiihtäjä

Nyt suu kiinni koirien paskoista, Manskilla oksennusta ja kusta, tienpenkat täynnä tumppeja ja muuta roskaa, parkkipaikoilla öljyläikkiä, puhukaa oikeaa asiaa, ei paskaa!

Herra Orpon ylimielinen suhtautuminen oman maansa huonompiosaisia kohtaan on nyt noteerattu Euroopassa ja EU:ssa. Kannattaako sillä ylpeillä? Entä sillä, että Orpon toimet ovat tehneet nyt suurimmat tappiot Suomelle vuosikymmeniin.

Maailmassa on todella pahoja ongelmia, mutta täällä jotkut nillittäjät jaksaa kitistä jostain koiran sonnasta!

EI voi olla totta. Keltin silta korjataan. Ja muu jätetään nyt.

Ammattiyhdistysliike on operoinut työntekijän ja työnantajan välistä itselleen merkittävän verovapaan omaisuuden. Iltalehden mukaan esimerkiksi Teollisuusliiton varallisuus lähentelee miljardia euroa, joten vain taivas on rajana syksyn lakoissa. Mistään ei tunnu löytyvän tietoa siitä, kuinka monta henkilöä ammattiyhdistysliike työllistää. Johtajien palkat lienevät riittävät, mutta entä duunarien?

Ei ole yllätys et KSS teki hyvän tuloksen. Ennen sähkölasku alle 200 e vuosi ja nyt noin 500 e. Yli 50 % kalliimpi. Ei jatkoon seuraavassa sopparissa.

Limppu

Nämä henkilöt, jotka haluavat SAK:n ja ay-liikkeet lopetettavan, haluavat varmaan sitten, että myös EK lopetetaan ja palataan 100 vuoden takaisiin villiin oloihin vaille mitään kehitystä kehitysmaaksi.

Tämä ei ole mikään tavallinen lakkomakkara. Nyt ay-liikkeen johto ja koko sen pellossa elävä ja jäsentensä rahoja tuhlaava organisaatio ensimmäistä kertaa tosissaan pelkää, että se menettää hillotolppansa ja joutuu oikeisiin töihin.

Sähköautot verovapaiksi, polttomoottoriautoille progressiivinen päästöihin perustuva saastuttamisvero. Näin nopeutetaan autokannan uusiutumista ja siirtymistä kohti järkevää sähköautoilua.