Kroes start monsterklus bij ontluisterend Ajax: nieuwe coach, schoonmaak selectie en meer

  • 📰 NOSsport
  • ⏱ Reading Time:
  • 21 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 12%
  • Publisher: 59%

Nederland Headlines Nieuws

Nederland Laatste Nieuws,Nederland Headlines

De oud-directeur van Go Ahead Eagles en AZ begint vandaag als algemeen directeur van Ajax. Hij moet de geïmplodeerde club er weer bovenop helpen.

'Waar begin je aan?' Het is de vraag die de nieuwe directeur van Ajax, Alex Kroes, het meest werd gesteld de afgelopen maanden. De voormalig directeur van Go Ahead Eagles en AZ start vandaag de grootste klus van zijn leven: het geïmplodeerde Ajax erbovenop helpen. Kroes kan gelijk aan de bak met een aantal dringende dossiers. Ajax stond er niet eerder zo slecht voor als nu.

Nu Kroes is begonnen, zal de zoektocht concreter worden, waarbij ook de nog aan te stellen directeur transfers een belangrijke rol gaat spelen. Deze nieuwe directeur, die zich voornamelijk gaat bezighouden met transferzaken, staat hoog op het wensenlijstje van Kroes. Sinds het vertrek van Sven Mislintat is hoofd scouting Kelvin de Lang verantwoordelijk voor de transfers en contractverlengingen.

 

Bedankt voor uw reactie. Uw reactie wordt na beoordeling gepubliceerd.
Wij hebben dit nieuws samengevat zodat u het snel kunt lezen. Bent u geïnteresseerd in het nieuws, dan kunt u hier de volledige tekst lezen. Lees verder:

 /  🏆 12. in NL

Nederland Laatste Nieuws, Nederland Headlines

Similar News:Je kunt ook nieuwsberichten lezen die vergelijkbaar zijn met deze die we uit andere nieuwsbronnen hebben verzameld.

Kroes start monsterklus bij ontluisterend Ajax: nieuwe coach, schoonmaak selectie en meerDe oud-directeur van Go Ahead Eagles en AZ begint vandaag als algemeen directeur van Ajax. Hij moet de geïmplodeerde club er weer bovenop helpen.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Kroes buigt zich over aanstelling nieuwe td Ajax en kijkt bij Red Bull-concernAlex Kroes staat voor een gigantische klus bij Ajax. Hem wacht drie grote dossiers: het aanstellen van een nieuwe trainer, de positie van technisch directeur invullen en het transformeren van de selectie.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

'Nieuwe Ajax-trainer 'topprioriteit' voor Kroes, naam Lijnders wekt enthousiasme'Alex Kroes kan op 15 maart als nieuwbakken algemeen directeur van Ajax direct aan de slag met een groot aantal dossiers, aldus De Telegraaf. Kroes moet zich gaan buigen over de functie van nieuwe trainer, waarvoor onder anderen Pascal Jansen en de combinatie Frank de Boer met Pepijn Lijnders in beeld zijn.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Alex Kroes staat voor zware opgave: ‘Toptrainers kiezen niet voor Ajax’Wim Kieft denkt dat Ajax komende zomer een lastige zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer tegemoet gaat. Dat laat de 61-jarige Amsterdammer optekenen in zijn wekelijkse column namens De Telegraaf. Kieft zag de laatste weken regelmatig grote namen voorbijkomen, maar verwacht niet dat Ajax in staat is een absolute toptrainer aan te trekken.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

De Telegraaf: Ajax en Kroes willen op 3 spelers na alle Mislintat-aankopen lozenAjax en Alex Kroes, die op 15 maart begint als algemeen directeur van de Amsterdammers, willen op drie spelers na alle aankopen van Sven Mislintat lozen. Dat wordt een hels karwei, want vrijwel allemaal hebben ze langdurige contracten. Het takenpakket van Kroes is overigens nog een stuk groter.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Alex Kroes, de nieuwe, eerzuchtige en weinig diplomatieke directeur van AjaxLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »