Problemer med Win 10 Start menu: Sådan løses det

start-menu-kritisk-fejl-windows-10-1903-kb4517389
Hvis du ikke kan åbne Start-menuen efter opdatering KB4517389, skal du bruge disse trin til at rulle systemet tilbage til et tidligere build og løse problemet på Windows 10.


Som en del af opdateringen af patch tirsdag i oktober 2019, rullede Microsoft opdatering KB4517389 ud til enheder, der kører Windows 10 maj 2019 opdateringen (version 1903) for at løse flere problemer, herunder til udskrivning, performance og sikkerhed.

Kort efter frigivelsen begyndte et mindre kaos for Microsoft, som ind til videre har taget det hele ret afslappet. Meget kunne tyde på, at problemerne kun opleves hos et fåtal og ikke som frygtet værende et globalt problem.

Blandt de mange indrapporterede problemer finder vi fejl i forbindelse med Start-menuen, der hos nogle slutbrugere ophørte med at virke.

I henhold til nogle brugere på Reddit og Microsoft fora, fejler Start-menuen med "Critical Error, Your Start menu isn't working. We'll try to fix it the next time you sign in" 

Hvis problemet lyder velkendt, skyldes det, at Windows 10 i løbet af september 2019 programrettelsen, fik et lignende problem, og selvom det senere blev mærket som løst, ser det ud til, at dette ikke er tilfældet.

Microsoft har stadig ikke erkendt dette problem på webstedet Windows 10 Helath Dashbord. På de officielle fora, har en af medarbejderen forklaret, at Microsoft er opmærksom på problemet og arbejder på en permanent løsning. Imidlertid ankommer patchen ikke før "late October"

I denne Windows 10 guide vejleder vi dig gennem trinnene til at fjerne den kumulative opdatering KB4517389 for at ordne Start-menuen på din enhed, indtil en permanent rettelse er tilgængelig.

Brug disse trin for at afinstallere Windows 10 opdatering KB4517389 og løse relaterede problemer med Start-menuen:

- Åbn indstillinger.

- Klik på Opdatering og Sikkerhed.

- Klik på Windows Update.

- Klik på indstillingen Vis opdateringsoversigt.

- Klik på Fjern opdateringer.

- Vælg elementet "Sikkerhedsopdatering til Microsoft Windows (KB4517389)".

- Klik på knappen Fjern.

- Klik på knappen Ja.

- Klik på knappen Genstart nu.

Når du har gennemført disse trin, vender din enhed tilbage til den forrige version og løser eventuelle problemer, du måtte have oplevet med Start-menuen.


Vores partnere