Green Bitcoin Verrast Investeerders Met Zijn Predict-To-Earn Beloningsmechanisme, Presale Haalt $1M

Sander Overmars
| 3 min read

green bitcoin presale

Als je naar nieuwe manieren zoekt om winst te maken op de cryptomarkt, dan ben je misschien geïnteresseerd in een project dat iets totaal anders biedt. Green Bitcoin (GBTC) is een project dat haar gebruikers in staat stelt om geld te verdienen met het voorspellen van de koers. Het groene aspect is daarnaast wat het ook aantrekkelijk maakt voor de cryptocurrency community.

Hier zullen we alles uitleggen dat je moet weten over het nieuwe project, inclusief hoe je geld kan verdienen met het voorspellen van de BTC koers. We zullen je ook gedetailleerde informatie geven over de GBTC presale.

Green Bitcoin Zal een Enorme Stempel Drukken op de Cryptomarkt


green bitcoin gamified green staking

Green Bitcoin combineert het beste van beide werelden in de cryptomarkt: Het heeft een sterke aanwezigheid in de crypto sector. Het geeft daarnaast om het milieu en het biedt beloningen via een staking systeem. Dit leidt tot het idee genaamd ‘Gameified Green Staking’, een ontwerpprincipe dat enorme winsten belooft en token bonussen tot wel 100%. Dit is een mix van het nalatenschap van Bitcoin en de groene blockchain van Ethereum, die veel aandacht heeft getrokken van verschillende soorten mensen.

Het ontwerpprincipe is gemakkelijk en gebruikersvriendelijk en er is een speciaal staking model bij betrokken dat afhangt van koersverschuivingen van Bitcoin terwijl het slechts een kleine impact op het milieu heeft. Gebruikers staken GBTC, waarbij ze de koerspatronen en voorspellingen van Bitcoin volgen en wachten totdat de staking periode over is en zij hun beloningen kunnen claimen.

Aangezien het Proof-of-Stake netwerk slechts 35Wh aan energie verbruikt, verslaat Green Bitcoin andere netwerken zoals BTC, BTC Cash, BTC SV op gebied van milieu-impact met een grote marge. Het heeft ook interessante features zoals een wekelijkse voorspellingswedstrijd zodat gebruikers betrokken blijven.

Het staken Annual Percentage Yields (APY), ook wel jaarlijks gemiddelde rente, is zeer belangrijk en Green Bitcoin doet het zeer goed op dit gebied waar de huidige APY 268% is. Dit laat zien dat het project een groot potentieel heeft voor groei. Als je kijkt naar de presale details, dan zul je zien dat er een affiliate registratiebonus is van 15%.

Met zijn unieke aanbod is Green Bitcoin een ander project dat klaar is om een grote impact te maken zodra het de exchanges betreedt. Zelfs daarvoor genereerde het als veel enthousiasme gedurende de presale. De aankomende weken en maanden zitten vol kansen voor investeerders die deel willen uitmaken van dit veelbelovende project.

Green Bitcoin (GBTC) Blijft Grote Investeringen Aantrekken


$GBTC staking

De token presale is door verschillende fases gegaan en de prijs is nu $0,492 per token. Wanneer deze gelist wordt, is de verwachting dat het $0,60 waard zal worden. De presale heeft nu al bijna $1,1 miljoen opgehaald.

De presale bevat 40% van het totaal aantal GBTC tokens en 27,5% voor staking beloningen. Marketing krijgt 17,5%, liquiditeit heeft al 10% van het totaal en 5% is voor community beloningen.

Na de presale zal het team werken aan belangrijke doelstellingen zoals het toevoegen van staking- en voorspellingsfeatures. Wanneer de token op de gedecentraliseerde exchange komt (DEXs), zal het team focussen op de groei van de community en het ecosysteem.

Het token heeft een rooskleurige toekomst na de presale met veel potentiële groei. Het token is aantrekkelijk vanwege zijn groene features en staking beloningen.

Potentiële investeerders zouden vroeg deel moeten nemen in de verkoop om de meeste voordelen te krijgen, wetende dat vroeg erbij zijn belangrijk is om de meeste groei te ervaren. Het token is uniek in de cryptowereld en zou wel eens erg belangrijk kunnen worden met een grote impact voorbrengen. Dat is waarom het belangrijk is om de presale in de gaten te houden.

Meer details zullen kenbaar worden gemaakt in de komende paar weken en investeerders zullen de sociale media kanalen van Green Bitcoinn in de gaten moeten houden om up-to-date te blijven.

Conclusie


Green Bitcoin (GBTC) is een crypto project dat aandacht verdient nu we een cruciaal voor de crypto sector ervaren. Het biedt voordelen voor iedereen die erbij betrokken wordt en het richt zich op het creëerden van een nieuwe standaard in de crypto wereld. We raden je aan op deel te nemen aan de presale en om in contact te komen met het project via socialmediakanalen.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.