Investiguen un conductor per suplantar identitat d'un mort amb targeta de mobilitat reduïda

Policia Local Sueca
AYUNTAMIENTO SUECA
Publicado: jueves, 28 marzo 2024 15:04

   VALÈNCIA, 28 Mar. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Local de la localitat valenciana de Sueca investiguen un conductor acusat de suplantar la identitat d'un mort per a utilitzar la seua targeta de mobilitat reduïda, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.

   Els agents van ser requerits per un usuari amb mobilitat reduïda en no poder aparcar a la zona habilitada, ocupada per vehicles que no mostraven la preceptiva targeta.

   Per aquest motiu, els efectius van realitzar les comprovacions pertinents per a denunciar els infractors. Va ser llavors quan van observar que el conductor d'un d'aquests vehicles sí disposava de targeta però resultava sospitosa de ser falsa.

   La regidor de Seguretat Ciutadana, Noelia Benedito, ha explicat que en procedir-se a una revisió més exhaustiva, els agents van comprovar que el document oficial del conductor havia sigut aparentment manipulat, utilitzant una fotografia pròpia per a usurpar la identitat de l'usuari de la targeta, ja mort.

   D'aquesta forma es beneficiava del dret a aparcar a zones reservades per a persones amb mobilitat reduïda, "amb l'evident perjudici", ha postil·lat.

   Per aquests motius es va iniciar l'obertura de l'atestat i les proves pericials corresponents per part d'agents especialitzats de l'àrea de la Policia Judicial de Tràfic de la Policia Local de Sueca per un presumpte delicte de falsedat en document públic i un altre delicte d'usurpació d'estat civil.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià