More

    EVENIMENT Mircea Govor, prezent la Liturghia oficiată în noua biserică din Bârsău

    Duminică, 14 aprilie, în comuna Bârsău, a fost zi de sărbătoare pentru comunitatea creștină locală. La învitația primarului, Ciurdaș Traian, președintele PSD Satu Mare și candidatul social democraților sătmăreni la președin’ia Consiliului Județean, Mircea Govor, a participat la prima Liturghie oficiată în noua biserică în stil ortodox cu hramul “Nașterea Maicii Domnului și Sfântul Gheorghe”, din Bârsău, de către Părintele Protopop Ioan Socolan alături de Preotul Paroh Pop Silaghi Gheorghe.
    ”În cadrul acestei ceremonii binecuvântate, am fost însoțit de colegii mei: prefectul județului Satu Mare, Ioan Tibil, primarul comunei Bârsău, Ciurdaș Traian, directorul de cancelarie al prefectului, Radu Iancu și consilierul local, Ciprian Crăciun, dar și consilier cabinet consiliul județean, Teodora Rentea.
    În mijlocul comunității din Bârsău am întâlnit oameni minunați, inimoși și devotați.
    Pe această cale îl felicit pe domnul primar, Ciurdaș Traian, pentru implicarea sa extraordinară în dezvoltarea comunei”, a spus Mircea Govor după acest înălțător moment.
    Atmosfera de sărbătoare și comuniune spirituală a fost întregită de participarea numeroa să a credincioșilor alături de un cor bisericesc local deosebit. La încheierea slujbei un grup de copii îmbrăcați în straie populare, codrenesti, au cântat pricesne.
    Ziua de sărbătoare de la Bârsău a reprezentat nu doar un moment religios important, ci și o oportunitate de întărire a relatiilor dintre oameni.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE