Mel B a făcut terapie „extremă‟ pentru a-și trata traumele: „Undele magnetice intrau în capul meu‟

Pentru a-și vindeca depresia și traumele rezultate în urma căsniciei sale abuzive, o vedetă cunoscută și-a făcut curaj și a apelat la o soluție extremă - stimularea magnetică transcraniană. A ajutat-o? 

Mel B jpg

Este vorba despre cântăreața Melanie Brown (Mel B), membră a fostului grup Spice Girls, care l-a acuzat pe fostul ei partener de viață că a abuzat-o fizic, emoțional și financiar pe toată durata căsniciei lor, care a durat 10 ani. 

Ne amintim că, în anul 2017, artista britanică spunea că Stephen Belafonte, fiul cântărețului Harry Belafonte, a bătut-o și șantajat-o cu o înregistrare video cu conținut sexual, ceea ce s-a și confirmat ulterior. În urma acestor suferințe, Mel B s-a confruntat cu depresie profundă, iar ultima ei soluție pentru a se trata a fost stimularea magnetică transcraniană. 

Citește și: Cum arată acum fetele de la Spice Girls. Au păstrat sau nu legătura?

Spice Girls jpeg

Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru „The Sun‟ că și-a făcut curaj și a plecat în Insulele Baleare, din Spania, unde a apelat la această procedură pentru a se reface după abuzurile suferite și pentru a scăpa de amintirile îngrozitoare.

Potrivit „Mirror‟, o astfel de stimulare este neinvazivă și ajută pacienții rezistenți la medicamente să scape de traumele stocate în creier, însă poate provoca simptome neplăcute, precum: dureri de cap și inclusiv convulsii. În interviul acordat, Mel B a povestit prin ce a trecut: „Aparatul suna și undele magnetice intrau în capul meu. Am simțit cum pătrund‟. Vedeta a mai spus că procedura a fost dureroasă și că a plâns în timpul ei. 

Citește și: Reunirea Spice Girls. Imagini de la petrecerea lor de pomină 

Acum vedeta este mulțumită de rezultatele terapiei și speră să le inspire și pe alte femei care au trecut prin astfel de traume să încerce să își vindece suferințele: „Acum vă pot spune sincer că, pentru mine, a funcționat. Voi continua și cu un alt tratament.‟ 

Înainte de a încerca această procedură, Mel B a apelat și la alte tehnici de recuperare, precum hipnoterapia sau terapia prin hipnoză, Tehnica Eliberării Emoționale, cunoscută și sub denumirea de „Tapping‟ și EDMR, o metodă folosită și de către veteranii de război pentru a-și vindeca traumele. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg