Bitcoin Koers Verwachting Nadat Marketcap $1,39 Biljoen Behaalt – Nu Bitcoin Kopen?

Jan Jaap Bolkesteijn
| 3 min read

bitcoin koers verwachting

De Bitcoin koers is vandaag met 0,5% gedaald en de BTC waarde bedraagt nu $70.700 gebleven. Tegelijkertijd is de gehele cryptomarkt met 1% gedaald.

Bitcoin blijft positief met een stijging van 5,5% in een week. De market cap die keerde terug naar $1,39 biljoen in de afgelopen 24 uur. Dit is een teken van terugkerende kracht voor de Bitcoin.

Alhoewel de Bitcoin de afgelopen 30 dagen met 3% is gedaald, laat de stijging van 135% in het afgelopen jaar de kracht van de munt op de middellange termijn zien, met de mogelijkheid dat dit alleen maar sterker wordt de komende maanden.

De Bitcoin halving is niet ver meer verwijderd. Samen met stabiliserende Bitcoin ETF volumes op een hoog niveau, zou BTC meer rallies kunnen zien in de nabije toekomst.

Bitcoin Koers Verwachting nu de Market Cap van $1,39 Biljoen is Bereikt – Tijd om te Kopen of Verkopen?


Hoewel BTC vanochtend een beetje aarzelde, is het onderliggende momentum nog niet weg. De Bitcoin koers heeft namelijk nog niet genoeg klappen gekregen.

Zijn 30-daags gemiddelde (oranje) blijft gestaag stijgen boven zijn 200-daags gemiddelde (blauw). Dit toont dat het in een groeispurt blijft.

Bitcoin koers 12 aprill

Iets soortgelijks is aan de hand met de Relative Strength Index (paars), want deze is vandaag boven de 50 gestegen. Het lijkt alsof de RSI zou kunnen stijgen samen met de Bitcoin koers.

Daarnaast zijn er nog meer bullish indicatoren. Zo blijven de weerstandniveaus (rood) en steunniveaus (groen) samenvallen, wat erop wijst dat de munt een omslagpunt nadert dat zou kunnen resulteren in een grote rally.

BTC blijft ook de populairste crypto, met een behoorlijke voorsprong, het laatste rapport van CoinsShares laat zien dat er tot nu toe dit jaar ongeveer $13,5 miljard vanuit fondsen in de munt is gestroomd.

In contrast: zijn grootste rivaal (ETH) heeft slechts $52 miljoen in kapitaalinstromen gehad de laatste 12 maanden. Het is daarbij onwaarschijnlijk dat dit verschil snel gaat veranderen (behalve als Ethereum ETF’s goedkeuring krijgen).

Zoals hierboven al vermeld is, heeft BTC nog steeds de volgende halving om naar toe te leven. Hoewel dit kan resulteren in een dip op de korte termijn, zou de druk op het aanbod van de munt in essentie de koers alleen maar omhoog moeten helpen.

De halving zal plaatsvinden in een context waarin renteverlagingen door de Federal Reserve behoorlijk waarschijnlijk lijken te worden, wat de interesse van investeerders zal doen toenemen in high-risk assets zoals BTC.

Op basis van dit allemaal zou de Bitcoin prijs de komende weken de $75.000 kunnen aantikken, voordat hij richting het einde van het jaar de $100.000 aantikt.

Nieuwe Altcoins met Veel Potentie


Bitcoin is nog steeds de grootste token beschikbaar op de markt, en zal dat hoogstwaarschijnlijk ook nog lang blijven. Dit betekent echter niet dat er geen andere mogelijkheden zijn om te investeren in veelbelovende munten.

Er is namelijk een variatie aan opkomende altcoins, met een aantal presale crypto die veelbelovend momentum aan het verzamelen zijn, terwijl ze bijna een beursnotering verdienen.

99Bitcoins (99BTC) is een voorbeeld van een nieuw ERC-20 token dat meer dan $300.000 heeft opgehaald in de verkoop die eerder deze week is geopend.

99Bitcoins Presale
99Bitcoins Presale

Dit is een zeer bemoedigend totaal voor een nieuwe presale, waarbij investeerders behoorlijk enthousiast zijn over de basiselementen van 99BTC.

Het zal namelijk de nieuwe native token worden van de populaire 99Bitcoins website en leeromgeving, waarbij de lancering een nieuw learn-to-earn model voor 99Bitcoins presenteert.

99Bitcoins werd in 2013 gelanceerd en leert al tien jaar handelaren over het vak, met zijn aanwezigheid en lange levensduur heeft het een bewonderenswaardige reputatie in de markt bereikt.

Dit is een van de verklaringen achter de succesvolle start van de presale, waarbij de 99BTC token de mogelijkheid biedt te betalen voor leermiddelen, abonnementen en andere diensten.

De token zal een voorraad hebben van 99 miljard, waarvan 15% naar de presale gaat en 14% naar staking beloningen.

BTC99 Gegevens
BTC99 Gegevens

Belangwekkend is dat 99BTC ook een BRC-20 (Bitcoin-based) versie van zijn token gaat lanceren, waardoor het toepasbaar is binnen het groeiende Bitcoin DeFi systeem.

Als je dat combineert met het sterke merk van 99Bitcoin, zouden zulke kenmerken 99BTC naar een sterke verkoop en lancering moeten helpen.

Investeerders kunnen meedoen door naar de 99Bitcoins website te gaan, waar 1 99BTC nu $0,001 kost, alhoewel dit behoorlijk veel kan stijgen zodra het op de markt komt.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kunt al je kapitaal verliezen.