Tom Baldetti na svoji razstavi Tome 1 v Petit Palais des Glaces do 18. junija

Mimo Philippine de Sortiraparis · Objavljeno na 15. april 2024 ob 20:57
Tom Baldetti bo do 18. junija 2024 vsak torek ob 21. uri prvič nastopil v Petit Palais des Glaces. Je vzhajajoča zvezda v svetu komedije in ga lahko vidite tudi na odru pariških komedijantskih klubov.

Tom Baldetti je v dvorani Petit Palais des Glaces nastopil s svojo prvo predstavo Tome 1. Po približno petdesetih predstavah v La Petite Loge v Parizu in provincah si lahko predstavo enega samega igralca ogledate vsak torek ob 21.00 v10. okrožju Pariza .

Tom Baldetti se je iz Toulousa preselil v Pariz in hitro postal stalnicapariške stand-up scene. Ujamete ga lahko v lokalih Le Paname, Le Fridge, La Scène Barbès in številnih drugih. Kot oboževalec oddaje Laurenta Ruquierja "On ne demande qu'en rire", zaradi katere je želel nastopati v živo, je Tom Baldetti študiral športni menedžment. Toda po naključju se je v Toulousu odprl stand-up oder in mladi talent je želel poskusiti. Danes komik ni prvič preizkusil svoje moči v stand-upu, svoj nastop pa izvaja vsak torek zvečer.

Tome 1 se je začel kot precej banalna besedna igra, ki pa nas je nasmejala: "Tom je zelo ponosen na to prvo šalo." V predstavi v slogu "one-man show" se komik predstavi na pristen način, z lahkotnimi in zanimivimi šalami. Toma Baldettija fascinirajo norosti ljudi in njegove lastne norosti, vi pa boste vse to dešifrirali skupaj z njim. Šale in lahkotnost so tako pristne, da imate skoraj občutek, da komika poznate.

Tom Baldetti bo do 18. junija 2024 vsak torek ob 21. uri nastopal v dvorani Petit Palais des Glaces v 10. pariškem okrožju.

Koristne informacije

Datumi in časovni razpored
Od 16. april 2024 Ob 30. april 2024

×

    Mesto

    37 rue Faubourg du Temple
    75010 Paris 10

    Dostopnost

    Cene
    À partir de : €13

    Uradno spletno mesto
    www.palaisdesglaces.com

    Komentarji
    Izpolnite iskanje
    Izpolnite iskanje
    Izpolnite iskanje
    Izpolnite iskanje