Basiková bez servítků: Trpká pravda o Bartošové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Basiková bez servítků: Trpká pravda o Bartošové

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Foto Aha! – David Kundrát)

Zpěvačka Bára Basiková (61) měla k Ivetě Bartošové (†48) blízko nejen jako kolegyně, ale i jako kamarádka. Nesměla proto chybět v dokumentárním filmu Málo mě znáš, který pojednává o životě popové princezny. Podle ní se dokument povedl na výbornu, i když sledovat ho je velmi těžké.

„Je to dokument o člověku, kterého rozdrtil život, šoubyznys a všechny okolnosti. Jsem ráda, že ten film vznikl. Ivetu jsem znala spoustu let, mnohokrát jsme spolu vystupovaly a pracovaly a vím, že se na ní podepsalo úplně všechno od bulváru až po partnery, jak životní tak profesní,“ řekla Basiková v rozhovoru pro eXtra.cz. „Je to moc smutný film, ale myslím si, že by ho měli vidět všichni, aby se dozvěděli, jak člověk může skončit, když dá celý život všanc," vysvětlila Bára s tím, že dokument může být pro některé i poučením.

Blesk Podcast: Artur měl k poslední sérii velké přání, říká režisér Ivety

Video se připravuje ...

Basiková toho o Bartošové věděla mnohem víc, než ostatní. Iveta se jí totiž velmi často svěřovala se svými problémy. „Myslím si, že byla bezradná a tápala, protože toho na ni bylo strašně moc. Ten tlak tvůrčího týmu a partnerů, na které neměla vůbec štěstí, protože každý si chtěl urvat něco z ní pro sebe a každý ji vedl do záhuby. Tlak médií, bulváru, její závislost na lécích, alkoholu a tak dále," dodala smutně Bára. Iveta Bartošová spáchala v roce 2014 sebevraždu skokem pod vlak a Basiková se s jejím dobrovolným odchodem dodnes nesmířila.

Seroš X: Iveta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
18. 4. 2024 • 12:33

Bahno, hrůza, děs, hnus to lidi přivede do kina, i 10 let po smrti zpěvačky její "zoufalý" život táhne a hyenám přináší zisk.... hnus, odpor, lidské dno....nikdy bych na ten film nešla. Mám ji v duši, všechny písničky byly od ní hezké a tak to chci mít dál. Nikdo jí z kolegů nepomohl, bezbranné holce!!!! První při ní měl stát otec jejího syna a měl jí strčit do léčebny a být jí podporou... nikdo jiný neměl šanci...

Slovenka Boženka
10. 4. 2024 • 11:10

Aj ja mám podobný....

Slovenka Boženka
10. 4. 2024 • 11:09

fany22
8. 4. 2024 • 17:27

To jsou dvě různé věci. Jednak série “Iveta”, na motivy jejího života, ale ne přesně. Je tam hodně stylizace. A k tomu dal Artur svolení.
A pak natočili dokument “Málo mě znáš”, který je zatím jen na Voyu. Ten opravdu celkem výstižně mapuje její kariéru, i když také mnohé vynechali, a tomu poslednímu období se, zřejmě z piety, vyhnuli. Vysvětlují, jak fungovaly ty mafie, které tehdy vládly, ten zlom po revoluci, a tak. Někdo tam zrovna být nemusel, někdo si přihřívá svou polívčičku, ale např. Pergnerová tam mluví moc hezky.

ELLA Průšová
6. 4. 2024 • 18:35

AL;

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.