35-årig man och två barn hittades döda i Danmark

Uppdaterad
Publicerad

En 35-årig man och hans två barn, tre och fem år gamla, hittades på måndagseftermiddagen döda på en adress i Kolding, i Danmark. Polisen på Sydöstjylland bekräftar i ett pressmeddelande de tre dödsfallen, men är i övrigt mycket förtegen kring detaljer.

Det var vid klockan 16.44 på måndagen som de tre personerna hittades döda. Polisen bekräftade under kvällen att det rör sig om en 35-årig man och dennes två barn, tre respektive fem år gamla.

Polisen på Sydöstjylland skriver i pressmeddelandet att man inlett en förundersökning. I övrigt låter man meddela att inga fler upplysningar kommer att ges i ärendet för tillfället.

Tekniker på plats

Vittnen i bostadsområdet, där pappan och de båda barnen hittades, berättar om en stor polisinsats som pågått hela eftermiddagen, rapporterar kvällstidningen BT.

Enligt TVsyd har polisens tekniker inlett en undersökning på platsen. Vidare information om händelsen väntas polisen komma med först under tisdagen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.