Tjuvar på MC slog till i Göteborg

Vittnen såg hur två personer på MC slog till mot en livsmedelsbutik i Göteborg tidigt på fredagsmorgonen. Gärningsmännen lämnade platsen med en säck stöldgods.

ANNONS
|

Polisen larmades om det pågående butiksinbrottet i Olskroken strax efter halv fem på fredagsmorgonen. Men innan någon patrull hann till platsen var gärningsmännen försvunna.

– Det var vittnen som såg hur någon bröt upp dörren till en livsmedelsbutik som säljer godis och tobak, säger Christer Fuxborg, presstalesman vid polisen region väst.

– Han kom ut lika fort som han kom in, medan en kille satt kvar på en MC på utsidan. Han hoppar upp på MC:n med en större plastpåse och sen försvann de från platsen i riktning mot Gamlestaden.

Exakt vad tjuvarna kom över är för närvarande oklart.

– Det ska främst vara tobaksvaror, men de har inte hunnit inventera ännu så jag vet ingenting om omfattningen, säger Christer Fuxborg.

ANNONS

Under förmiddagen kommer polisen att genomföra en undersökning på platsen.

– Man kommer att ta sig till platsen för att genomföra en platsundersökning, så får vi se vad den kan ge. Sen har vi en del vittnesuppgifter som vi får titta på, säger Christer Fuxborg.

Det finns ingen gripen eller misstänkt i nuläget.

ANNONS