Peter De Smedt
Volledig scherm
© Peter De Smedt

Gespot op de Boekenbeurs: Luk Alloo bij... Herman Brusselmans

ShowbizzDe bezoekers van de Antwerpse Boekenbeurs konder er niet naastkijken: Herman Brusselmans kwam er signeren, met Luk Alloo en diens cameraploeg in het kielzog. Daar is evenwel een goede reden voor: Alloo werkt aan een portret over de schrijver, dat straks te zien zal zijn in een nieuwe reeks van het VTM-programma ‘Alloo bij’. 

5 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Luk Alloo één van de enige boeiende programma makers. Maakt niet uit wie hij interviewt, hij slaagt er altijd in om het op een boeiende manier over te brengen!
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    volledig akkoord geerts , nagel op de kop
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Goed gezegd Eric! Daarnaast wil ik ook nog toevoegen dat Francken het Iq heeft van een driejarige kleuter op Twitter en graag ruzie maakt met andere partijen. Hij zaagt over andere partijen, maar bakt er zelf niets van! De Block was en is een veel betere minister!
  • Marc Geerts

    5 jaar geleden
    @Eric Evens...ik heb weinig interesse voor politiek maar staatssecretaris Francken is één van de betere politiekers die zijn werk behoorlijk tracht te doen. Zijn voorgangers komen nog niet tot aan de enkels van Theo Francken.
  • Eric Evens

    5 jaar geleden
    Francken is geen minister... maar wel een staatssecretaris die denkt dat hij minister van alles is... vandaar waarschijnlijk de vergissing