Nyhet -

Marmaris gör comeback hos Solresor

Solresor utökar sitt charterprogram under sommaren 2018 och öppnar nu upp ett gammalt favoritresmål: Marmariskusten.

- Turkiet är på gång, säger Torbjörn Lehmann, Commercial Manager på Solresor. Senast vi erbjöd resor till Marmaris och Içmeler var för två år sedan och vi märker att efterfrågan ökar då ressugna gäster har börjat att hitta tillbaka.

Solresor har i flera år haft ett stort program i Turkiet och det är nu ett kärt återseende att erbjuda resor till Turkiets västkust.

- För den smarta budgetresenären är Turkiet helt rätt i år. Det är prisvärt att resa samtidigt som du kan leva ett billigt semesterliv i orterna, säger Torbjörn Lehmann och tillägger - en plånboksvänlig semester, helt enkelt.


Fakta

Marmaris är en vacker hamnstad i Turkiets sydvästra hörn med fantastisk utsikt över havet och de omgivande bergen. Den livfulla staden lockar med såväl sol och bad som ett stort nöjesutbud.

Içmeler är ett familjevänligt strandparadis och Marmariskusten benämns ofta som Turkiets vackraste - en destination som har mycket att erbjuda.

Solresor erbjuder resor till många destinationer i soliga Turkiet. Förutom Marmaris och Içmeler kan resenärer också välja att besöka orter som Alanya, Belek och Side.

Solresor flyger till Marmaris från den 27 juni från både Göteborg och Köpenhamn. 

Relaterade länkar

Ämnen

  • Semester

Kategorier

  • charter
  • marmariskusten
  • turkiet
  • solresor

Kontakter

Peder Hornshøj

Presskontakt VD TravelCo Nordic