Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koelcontainers van Dole voorzien van track- en monitorsoftware

Globe Tracker, specialist op het gebied van IoT-tracking en monitoringoplossingen, heeft IoT-zenders geïnstalleerd op koelcontainers van fruitleverancier Dole Food. 

Volgens het bedrijf zal deze oplossing Dole helpen bij het verkennen van de technologische voordelen die het Internet of Things te bieden heeft. Globe Tracker zegt dat de oplossing bij zal dragen aan een meer consistente productkwaliteit, een grotere efficiëntie en betere zichtbaarheid van de totale toeleveringsketen. 

"We zijn blij dat Dole ons gevraagd heeft onze geavanceerde IoT-technologie toe te passen voor haar koelcontainers. Dit is een zeer overtuigende use-case voor deze oplossing omdat er gewerkt wordt met versproducten," zegt Don Miller van Globe Tracker. 

"Dole heeft een belangrijke stap gezet door te investeren in deze nieuwe technologie voor haar containervloot, die haar in staat stelt  producten op afstand te monitoren. De technologie opent daarnaast de deur naar de wereld van big data, data-prognoses en automatisering voor het vervoer van versproducten waarbij de hoogste kwaliteit, versheid en veiligheid van onze Dole-producten voorop staat," zegt Ana Anchia van Dole. 

Globe Tracker zegt dat deze stap mogelijk zal leiden tot een markttrend binnen de zeevaartsector voor de implementatie van nieuwe technologieën nu ook deze sector een nieuw tijdperk van automatisering en digitalisering ingaat. Versproducten zijn perfect voor de toepassing van deze monitoringoplossing omdat de producten niet alleen 24/7 zichtbaar zijn maar ook omdat de technologie bij kan dragen aan het verhogen en naleven van voedselveiligheidsstandaarden en een platform creëert voor verdere vooruitgang op het gebied van voedseltransport. 

www.globetracker.com

Publicatiedatum: