Sievi Capital Oyj: Sievi Capitalin sijoituskohde iLOQ on julkistanut tietoja vuoden 2018 taloudellisesta kehityksestään


Sievi Capital Oyj
Pörssitiedote 21.2.2019 klo 19.30

Sievi Capitalin sijoituskohde iLOQ on julkistanut tietoja vuoden 2018 taloudellisesta kehityksestään

Sievi Capitalin sijoituskohde iLOQ Oy on tänään julkistanut tietoja taloudellisesta kehityksestään vuonna 2018.

iLOQin kasvu jatkui myös vuonna 2018. Liikevaihto nousi 50,2 miljoonaan euroon, missä oli kasvua 24,5 %. Yhtiön myyntikate kasvoi 23,0 % edellisestä vuodesta ja strategisen selvitystyön kustannuksilla oikaistu vertailukelpoinen käyttökate (EBITDA) 2,1 % viime vuodesta. Yhtiön IFRS:n mukainen tilintarkastamaton käyttökate vuonna 2018 oli 9,5 (2017: 10,1) milj. euroa, liikevoitto 8,3 (9,1) milj. euroa ja tilikauden tulos 6,5 (7,2) milj. euroa. Taseen loppusumma vuoden lopussa oli 26,4 (29,8) milj. euroa ja omavaraisuusaste 68,6 (70,4) %

iLOQ teki vuonna 2018 merkittäviä panostuksia tulevaisuuden kasvun ja kansainvälisen laajentumisen varmistamiseksi. Merkittävimmät panostukset kohdistettiin erityisesti kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen vahvistamiseen. Yhtiön henkilöstömäärä kasvoi vuoden aikana 50 %:lla ja oli vuoden lopussa 129.

iLOQ:n toimitusjohtajan mukaan kansainvälinen kiinnostus ja kysyntä yhtiön digitaalisen pääsynhallinnan tuotteisiin vaikuttaa erittäin vahvalta, ja yhtiö voi katsoa luottavaisin mielin vuoteen 2019.

iLOQ Oy:n lehdistötiedote on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.iloq.com sekä tämän tiedotteen liitteenä.

SIEVI CAPITAL OYJ

Päivi Marttila
toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA: toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

iLOQ on nopeasti kasvava suomalaisyritys ja lukitusalan teknologisen vallankumouksen johtaja. Yrityksen tuotteet korvaavat mekaanisen lukituksen digitaalisella kulunhallinnalla. iLOQ-ratkaisut perustuvat yrityksen kehittämään, patentoitavaan teknologiaan, joka mahdollistaa sähköisen lukitsemisen ilman paristoja tai kaapeleita. iLOQ korvaa mekaaniset ja sähkömekaaniset lukitusjärjestelmät ympäristöystävällisillä omavoimaisilla ratkaisuilla, jotka ratkaisevat kadonneista tai kopioiduista avaimista, lukon ylläpidosta ja elinkaarikustannuksista aiheutuvat ongelmat.

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.


Liite


Attachments

iLOQ Tulostiedote 2018