Gå direkt till innehåll
Catharina Öystilä, HusmanHagberg Luleå/Boden.
Catharina Öystilä, HusmanHagberg Luleå/Boden.

Pressmeddelande -

En av Luleås mest erfarna mäklare väljer HusmanHagberg.

- Jag är född och uppvuxen i fantastiska Luleå. I unga år flyttade jag till Stockholm och kom att arbeta där under 16 års tid, mestadels på bank. 2001 registrerades jag som fastighetsmäklare och 2002 flyttade jag hem till Luleå igen och började jobba på min fars mäklarföretag. Jag tog över företaget 2003 och 2008 gick vi över till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och där har jag jobbat de senaste 10 åren, berättar Catharina.

- Att vara fastighetsmäklare och delaktig i den största affären i många människors liv är ett stort privilegium. Hög kundnöjdhet och att leverera en trygg affär är en självklarhet för mig och har lett till många goda rekommendationer. Många av mina försäljningar består av återkommande kunder, vilket är det bästa betyget man kan få. Jag har följt HusmanHagberg sedan starten i Luleå och följt företagets framgångsresa. Därför känns det extra roligt och spännande att själv få möjligheten att jobba inom HusmanHagberg och ser fram emot många lyckosamma affärer tillsammans med mina nya kollegor, fortsätter Catharina.

- Vi är enormt glada och stolta över Catharinas beslut att vilja börja arbetar hos oss på HusmanHagberg Luleå/Boden. Med Catharinas breda och långa erfarenhet inom fastighetsmäklarbranschen ser vi fram emot ett givande och långt samarbete med en av Luleås mest kända och välrenommerade mäklare. Tillsammans kommer vi att utmana konkurrenterna, säger Tommy Jonsson, kontorschef och delägare HusmanHagberg Luleå/Boden.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och drygt 90 kontor över hela Sverige.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Lennart Hagberg.

Kontakter

Åsa Davidsson

Åsa Davidsson

Presskontakt Vice VD/Marknadschef 0707 55 51 07
Josefine Brøgger

Josefine Brøgger

Presskontakt Pressansvarig 0708 84 35 08

Hemma överallt.

Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och 105 kontor i Sverige samt 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

HusmanHagberg
Brahegatan 10
Stockholm
Sverige