Gå direkt till innehåll
Berglunds postlådor – kvalitet och säkerhet i daglig post- och paketmottagning!

Pressmeddelande -

Berglunds postlådor – kvalitet och säkerhet i daglig post- och paketmottagning!

Vi skickar mindre brev och vykort, samtidigt som e-handeln fortsätter växa. Trenden har ändrat våra behov när det kommer till valet av postlåda. Anrika Berglund – tätt förknippat med den klassiska kopparlådan från 60-talet – följer med utvecklingen och sätter kvalitet och säkerhet i centrum, oavsett valet av postlåda.

I Berglunds serie postlådor finns låsbara lådor i olika prislägen och kvalitet och i flera storlekar för olika behov:

För den dagliga posthanteringen finns Stil 98 – en klassisk, låsbar postlåda för den som vill ha en mindre låda för daglig post. Ett smalare inkast under locket försvårar för tjuven att plocka post ur lådan. Du tömmer lådan enkelt själv genom att fälla fronten framåt.

För större försändelser finns den låsbara Stil 1000. Lådan har ett inbyggt lås med fuktskyddad låskista och ett inkast som är utformat så att posten inte ligger lättåtkomlig för obehöriga.

Berglunds största och säkraste paketlåda är Stil 4000 har ett ASSA-lås samt en dörr med tre låspunkter för högsta säkerhet. Två inkast – ett för daglig post och ett för större försändelser, med flyttbart hyllplan för flexibel användning.

webbshopen finns flera tillbehör som ytterligare lyfter din Berglund- låda, till exempel namndekorationer i flera färger och typsnitt, graverade namnskyltar och siffror. Här finns också kompletta lås samt nyckelämne för den som vill ha för nycklar än de två som ingår för de låsbara lådorna. 

Ämnen


Berglund grundades 1897 och var då ett plåtslageri med säte i Gällstad i Västergötland. Berglund är bland annat Nordens ledande tillverkare av postlådor och för nu traditionen med hantverk och design in i framtiden med högkvalitativa produkter för utemiljö.

Miljöcenter i Malmö AB Vi vill erbjuda bättre och tryggare lösningarna för hem och trädgård inom bl.a. skadedjurs- och ogräsbekämpning, värmare, kompostering och säker post, med mervärde för miljön. Vi tar fram lönsammare egenutvecklade konsumentprodukter och lösningar, för hela värdekedjan, med fokus på våra egna varumärken; SilverlineGreenLine och BerglundNeudorff säljer vi på den svenska marknaden. Miljöcenter jobbar i Europa med Norden som hemmamarknad. Vi har två affärsområden – Butik och Proffs- och är etablerade sedan 1991 i Malmö, Sverige.

Kontakter

Björn Lindberg

Björn Lindberg

Produktchef - Silverline +46 40 668 08 50

För en levande trädgård

Miljöcenter utvecklar och producerar lönsamma konsumentprodukter för hem och trädgård, med Norden som hemmamarknad. Våra varumärken är Greenline, Blomstra, Neudorff, Silverline, Berglund och Wallco.

Miljöcenter
Kvalitetsvägen 1
232 61 Arlöv
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum