Pressmeddelande -

Snacks med riktigt mycket mer av det goda…

Edgy Veggie snacks är en ny serie av läckra, spröda snacks som är rika på protein och fibrer.

Mountainfield lanserar nu ytterligare produkter under deras eget varumärket Edgy Veggie. Denna gång en serie snacks som det är svårt att hålla fingrarna borta från och som du kan äta med gott samvete, Edgy Veggie Snack är mycket mer än tomma kalorier som bara tillfredsställer snacksbehovet.

Edgy Veggie Snacks är rostade vita bondbönor och gröna ärtor som är odlade med stor omsorg och kärlek av ett antal utvalda engelska bönder. Bondbönorna och ärtorna rostas i rapsolja tills de blivit riktigt spröda. Gröna ärtor och bondbönor är naturligt rika på fibrer och protein vilket gör Edgy Veggie Snacks till ett mycket bra val när suget sätter in.

Det höga proteininnehållet gör dessutom att man känner en mättnadkänsla som gör att man inte äter mer än vad man borde.

När man tittar på fettinnehållet så är Edgy Veggie Snacks ett smart val, då de endast innehåller hälften så mycket fett jämfört med vanliga potatischips, och mindre än en tredjedel så mycket fett jämfört med rostade och saltade nötter.

Förutom att använda Edgy Veggie Snacks som just snacks, så kan de också med fördel användas som topping på sallader, på pastarätter, i soppor, ja kort sagt överallt då man vill ha lite extra krispig känsla.

Edgy Veggie Snacks finns i 4 läckra varianter, saltade, med cidervinäger och med pepparrot.

God och sund mat hela dagen

Edgy Veggie är en helt ny serie livsmedel som gör det lättare att äta hälsosamt hela dagen. Förutom Edgy Veggie Snacks så omfattas sortimentet också av Edgy Veggie Granola, en fiberrik, spröd granola med extra protein och utan tillsatt socker.

Edgy Veggie granulat och Big Bites som är ett proteinrikt alternativ till kött utan soja, samt Edgy Veggie To Go – en mättande vegetarisk och vegansk måltid klar på 5 minuter, framställd av bara naturliga ingredienser.

Ämnen

  • Energifrågor

Kategorier

  • edgy veggie

Mountainfield AB är ett företag inom livsmedelsbranschen. Vår verksamhet består av import, försäljning och distribution av livsmedel samt ingredienser till den svenska dagligvarumarknaden såsom Ica, Coop och Netto, även grossister, restauranger och caféer.

Mountainfield AB arbetar med ett antal välkända varumärken såsom Bertolli olivolja, Caffé Vergnano, Caffé del Faro, Pasta di Martino, Le conserve della nonna, Terra Bio och ett antal egna varumärken såsom Smutties, Edgy Veggie och Soleviva.

Mountainfield AB erbjuder en matupplevelse till fest och vardag, med god smak till hög kvalitet, hälsosam baserad på nyttiga ingredienser.
Vi skapar en positiv känsla för konsumenten av nyttighet, hälsa och bra miljöval.

.

www.mountainfield.se

www.houseoftaste.se

Kontakter

Katarina Furin

Presskontakt Marknadsdirektör och Produktspecialist Marknad och Produkt 0046 767878178

Sebastian Bergfelt

Presskontakt VD +46739446450

Relaterat innehåll