Thomas Müller, tvåa från höger, firar sitt 1–1-mål mot Spanien med lagkamraten Jerome Boateng.

Müllers kanon gav 1–1 mot Spanien

ANNONS
|

Tyskland, regerande världsmästare tillika Sveriges kommande VM-motståndare, fick nöja sig med oavgjort, 1–1, i fredagens träningsmatch hemma mot Spanien.

Valencias Rodrigo Moreno gav Spanien ledningen redan efter sex minuter, men blev snuvad på rollen som matchhjälte tio minuter före paus.

Thomas Müllers kvittering inför drygt 50000 åskådare i Düsseldorf var mycket vacker. Bayern München-stjärnan fick bollen några meter från straffområdet och från nästan stillastående skickade han upp bollen i krysset.

- Jag hade testat det två–tre gånger under uppvärmningen, och det är alltid härligt när man kan få till det på match, säger Müller till tv-kanalen ARD.