ESS Studion haastattelussa on artisti Minja Koski, jolle Lahti on sopivan rosoinen, helppo ja ihmisläheinen kotikaupunki.

Ajattelematon koiraihminen ruokkii lehtokotiloita!

Siintääkö Trumpin mielessä Nobelin rauhanpalkinto? AA

Rakennetaan stadion lahtelaisten liikkujien tarpeista käsin. Fc Lahti voi käydä pelaamassa matsinsa Hesassa, jos tuollaista nyt koskaan eteen tulee. Siellä on UEFA- stadioneita valmiina. Maksan bussikuljetuksen!

Siililtä revitään raajat tai käytetään jalkapallona, räkätin pojalta kaivetaan silmät päästä, lokin poikasille tungetaan tikkuja kaulaan...luonnoneläinten kiduttamisesta on tullut joillekin lapsille viihdettä. Missä vanhemmat? Vai eivätkö välitä?

Ei suojatiellä ole pyöräilijän kaistaa! Pyöräilijä on suojatiellä jalankulkija

Koska Lahti tulis siivoomaan Nastolasta kävely-, pyörätiet, lasinsirpaleet, oksat ym?

Pyöräilijöille pitäisi järjestää liikenneneuvontaa,mm suojatiellä pitäisi taluttaa sitä pyörää.

Hyvää huomenta lahtelaiset! On ollut ihanaa herätä aurinkoiseen päivään. Kukat kukkivat, pikkulinnut visertävät, siililikin kurkistaa kolostaan. Hyvä mieli on kuin ainaiset pidot, kertoo Kirjojen kirja.

Nyt taas alkaa heinän paalaaminen ja ihmettelen, mitä niille edellisille tehdään. Muovi ei maadu vaikka heinät maatuu. Pukkila Orimattila välillä on varmaan tosi vanhoja osa. Vois muovit ottaa pois.

Virkamiehillä on yli 100000 euron vuosipalkka. Miksi heille maksetaan tulos- ja kannustepalkkioita?

Lulu Ranteen Lukijalta-kirjoitus 13.6 silkkaa asiaa. Puunhalaajat sekä maahanmuuttobisneksellä tienaavat eivät halua tätä tunnustaa, eikä mediakaan yleensä. Sekoitetaan tarkoituksella eri asiat- maahanmuutto, pakolaisuus ja turvapaikanhaku.

Ajattelematon koiraihminen ruokkii lehtokotiloita! Sateen jälkeen nilviäisjoukkiot matoivat aterioimaan koirankakoille: saavat lisääntymisenergiaansa.

Kerrostalossa hakkaamista ja poraamista aamusta iltaan arkena ja pyhänä kuukausitolkulla. Teen itse -remontoija ajattelee, että naapurit voi levätä sitte haudassa.

Turvakotien asiakkaista vain 70 % puhuu äidinkielenään suomea tai ruotsia (tilasto 2017). Miten monella on jo muunkielinen puoliso, jota on paettava?

Nyt herrat puuhaavat sellaisia uudistuksia ja muutoksia, joita työväen on taas taisteltava takaisin. Historia toistaa itseään!

Päijät-Hämeen Jätehuollon toimitusjohtajan uutisoidaan saavan luontaisetuineen 101.980/v. Millaisia lehdessä mainitut (ESS 12.6.) edut lienevät?

Ihmettelen sitä samaa, että miksi maahantulijoilla ei teetetä mitään vastiketyötä ylläpidosta...

Suvaitsevatko homot konservatiivisia kristityitä?

olisi aika saada Kauppahallin Vuorisen lihatiskiin hinnoitteleva vaaka.

Multa loppu wc-paperi, näin siinä kävi kun liityttiin lahteen.

Mitä ihmettä meille kuuluu mitä Jemenissä tapahtuu-neljäsosa uutisajasta sieltä. Kuinka moni edes tietää missä Jemen on?

Ennen oli ohjelmointi ja puhelin. Nykyään se on kuulemma tekoäly ja älypuhelin. Tasan sama asia eli tyhmentyminen pitää paikkansa.

Hei kaupat mistä materiaalista kestokassit on tehty? Minne jätelajittelen jos roskiin laitan? S-kauppa K-kauppa Citymarket...

Eikö tämä kansa ymmärrä, et hallitus pelasti säästökuurilla suomen EU:n kontrollilta ja sen kurimukselta.

Sana k-nnyin aikoinaan henkilöstö vuokraus yritysten ylimieliseen käytöökseen siksi en haekaan niiden kautta töitä.

Olen samaa mieltä kuin Lulu Ranne! Ja pahaa tekee tämä ulkolaisten hyysääminen. Ei tämä meidän maamme ole enää Suomi. Omat vanhuksemmekin on paljolti heitteillä.

Sotsin olympialaisten jälkeen miehitettiin Krimi. Mitä tapahtuu jalkapallon MM-kisojen jälkeen jännittää minua enemmän kuin kisat!

Katupölystä keskustassa haittaa muutenkin ja mitä ihmettä Rautatienkatu 8-10 huolto idiootti puhaltaa keskiviikko aamuna lehtipuhaltimella hiekkapölyä kadulle.

Pieni on tehokas.Nastolan terv.aseman näytteenotto-osasto toimii nopeasti.Aivan toista kuin kankeat Päks ja kaupunginsairaala.

Kyllä Venäjä miehitti Krimin ja osallistuipa myös mm siviilimatkustajakoneen alasampumiseen. Näistä ei ole mitään epäselvyyttä. Sellanen naapuri! Joku dosentti voi olla tästä eri mieltä, mutta toivottavasti tuo vielä jokupäivä tuomitaan maanpetoksesta ja karkotetaan ihannevaltioonsa asumaan.

Pelottaa kun kiukkuiset myyjät jyrää tavarakärryineen kaupan käytävillä asiakkaista piittaamatta. Monta läheltä piti tilannetta salpakankaan Lidlissä.