Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Collega’s en vrienden over Pieter Aspe: “Herbert en ik hebben de openingsdans gedaan op z'n trouwfeest”

ShowbizzHet onverwachte overlijden van Pieter Aspe (68), pseudoniem van Pierre Aspeslag, komt hard aan bij zijn collega’s en vrienden. Onder meer Herman Brusselmans reageert verslagen op zijn dood. “Ook al schreven we totaal verschillende boeken, het wederzijds respect is altijd heel groot geweest.” Ook actrice Francesca Vanthielen, die de rol van Hannelore Martens vertolkte in de tv-serie ‘Aspe’, heeft enkel goede herinneringen aan de auteur. “Zoals hij Van In beschreef in z’n boeken, zo was hij zelf ook.” 

18 reacties

  • agnes Vantilt

    3 jaar geleden
    mijn oprechte deelneming aan de familie, ik heb van elk boek enorm genoten en heb ze allemaal bij de uitgave dadelijk gekocht
  • Nicole Moreels

    3 jaar geleden
    Pieter Aspe ik lees je boeken heel graag je was een groot auteur van de beste thriller verhalen die er bestaan .En ik zal altijd met trots naar je opkijken .Ook de Tv serie Aspe waren knappe verhalen .Slaap zacht Pieter, en aan je echtgenote en je familie wens ik veel sterkte met dit grote verlies .
  • jean Paul Leyman

    3 jaar geleden
    Pieter rust in vrede, je was één groot man en schrijver. Ik wens je familie en vrienden veel sterke en hoop dat de TV serie Aspe terug kan uitgezonden worden. Vaarwel Pieter.
  • willy zachel

    3 jaar geleden
    Een geweldig ‘mens’ die véél te vroeg is heen gegaan . Maar zijn boeken maken hem onvergetelijk .
  • mariette van bosch

    3 jaar geleden
    Zal zo een vijftal jaren geleden zijn dat ik Pieter schuinover mij op een terrasje zag zitten met zijn huidig vrouw, en inderdaad aan het genieten van een lekker glaasje bier, was in Antwerpen aan de kleine tunnel Sterkte voor de kinderen en zijn vrouw en familie