Det var mycket halt på riksväg 1589. Foto: Nyhetsbordet Agena

Tre lastbilar i diket – mycket halt väglag

Uppdaterad
Publicerad

Tre lastbilar och en personbil har kört i diket efter en olycka i Tranemo kommun på riksväg 1589. Enligt polisen ska ingen vara skadad.

– Det är mycket halt på platsen, säger Tommy Lieback, biträdande inre befäl vid räddningstjänsten Södra Älvsborg.

Det var strax före halv tre på måndagseftermiddagen som olyckan inträffade på riksväg 1589 mellan Mossbo och Grimsås i Tranemo kommun. Det är oklart hur olyckan har gått till men tre lastbilar och en personbil har hamnat i diket. Enligt polisen ska ingen har skadats vid olyckan men det har varit stopp i trafiken under eftermiddagen.

– Vi har tre enheter på plats och det lär vara stopp i minst en timme för att vi ska ha tid att reda ut det här, säger Tommy Lieback, biträdande inre befäl vid räddningstjänsten Södra Älvsborg.

Vid klockan 16 hade räddningstjänsten minskat sin personal på platsen till en enhet. Det var dock fortfarande svårt att ta sig förbi olycksplatsen under bärgningen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.