ESS Studion haastattelussa on artisti Minja Koski, jolle Lahti on sopivan rosoinen, helppo ja ihmisläheinen kotikaupunki.

Akaa-Volley otti neljännen voittonsa peräkkäin "vanhusten" voimin

Lentopallon miesten Mestaruusliigan pirteästi aloittanut Karelian Hurmos voitti perjantaina avauserän 25–17 ja johti toista 8–4, mutta sitten kotijoukkue Akaa-Volleyn tutut tehopelaajat Joni Mikkonen ja Urpo Sivula löysivät tehonsa. Lopulta Akaa-Volley voitti 3–1.

– Meillä on kaikissa otteluissa ollut vaikea avauserä. Taitaa olla niin, että me vanhukset lämpenemme hitaasti peleihin, Mikkonen sanoi.

Sivula, 33, teki 21 pistettä. Hän teki kahdeksan hyökkäysvirhettä, joista valtaosan ennen taukoa. Mikkonen, 35, teki 23 pistettä. Hänelle hyökkäysvirheitä tuli vain kaksi.

– Turhia nekin olivat, Mikkonen suomi itseään.

Voitto oli Akaa-Volleylle neljäs peräkkäinen. Joukkue aloitti kauden kahdella tappiolla.

Hurmokselle ottelu oli ensimmäinen pisteetön tällä kaudella. Matias Korhonen oli 13 pisteellä vieraiden tehokkain.

– Nostettiin turhaan jalkaa kaasulta toisessa erässä ja vastaavasti Akaa painoi kaasua lisää, tiivisti Hurmoksen valmentaja Matti Alatalo.