Vier kampioenen polsstokverspringen zijn gehuldigd op het gemeentehuis. Op de foto Demi Groothedde (l), Roy Velis, burgemeester Lokker, Fabienne Overbeek en broer Reinier Overbeek.
Volledig scherm
Vier kampioenen polsstokverspringen zijn gehuldigd op het gemeentehuis. Op de foto Demi Groothedde (l), Roy Velis, burgemeester Lokker, Fabienne Overbeek en broer Reinier Overbeek. © Marnix Schmidt

Lopik trots op vier (!) polsstokkampioenen

Maar liefst vier Nederlands kampioenen in één sport en één gemeente. „De gemeente Lopik is buitengewoon trots”, zei burgemeester Jan Pieter Lokker vanavond bij de huldiging van de kampioenen in het polsstokverspringen.

  1. Door lhbtiq-stelletje te complimenteren voor hand-in-hand lopen, feliciteer je eigenlijk jezelf
    PREMIUM
    column

    Door lhbtiq-stelletje te complimen­te­ren voor hand-in-hand lopen, feliciteer je eigenlijk jezelf

    Op het voetpad langs de Singel kwam mij ter hoogte van de Sterrenwacht een stelletje tegemoet: een jonge vrouw, met sluik, vuilblond haar en een ernstig gezicht, hand-in-hand met een vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd met springerige krulletjes en oranjerood gestifte lippen. Ze waren ogenschijnlijk in een serieuze conversatie verwikkeld en diep in elkaar verzonken, toen er achter hen een hardloper opdook.
    Utrecht