Här är 11 riktigt snygga jackor vi vill bära i vinter

Det börjar bli dags att klä på sig mer för att slippa frysa – här är 11 jackor som både är riktigt varma och sjukt snygga.


Håll stilen trots vinterkylan! Dessa jackor är från olika butiker men alla går att klicka hem via sajten Refunder, som gör att du får pengar tillbaka på allt du handlar.

1. Värmande faux-fårskinnsjacka

Den här gosiga jackan är pälsfodrad och har snygga detaljer vid ärmar och halsringning. Den kommer från Vero Moda och du kan klicka hem den från Zalando här.

2. Grön fuskpälsjacka

Den här fluffiga fuskpälsen från Nelly är i en snygg mörkgrön nyans, men finns också i svart och brunt. Den kostar 999 kronor, men köper du via Refunder får du pengar tillbaka på ditt köp. 

3. Dunjacka i sammet

Den här dunjackan är gjord i härlig sammet och i en enkel och snygg design. Den kommer från Tommy Hilfiger och finns att klicka hem hos Asos.

4. Jacka från Ellesse

Italienska 90-talsmärket Ellesse har blivit hett och gör en massa snygga grejer – som denna dunjacka. Du hittar den hos Asos.

5. Hellång dunkappa

Du kommer garanterat hålla värmen i den här coola dunkappan, som även den kommer från Ellesse. Klicka hem den via Refunder så får du pengar tillbaka på köpet.

6. Dunjacka med pälskrage

Den här fina jackan passar både höst och vinter och har en snygg avtagbar krage i pälsimitation. Den finns att köpa hos Nelly för 599 kronor, och köper du genom Refunder får du dessutom en del av priset tillbaka. 

7. Kappa i lack

Få har väl missat att lack är en av höstens stora trender och vi älskar den här snygga kappan. Den kommer från NA-KD och du kan köpa den här.

8. Jacka i metallic

Du kommer garanterat synas i den här metallicskimrande jackan i roséguld. Den kommer från Bik Bok och du kan köpa den via Refunder här.

9. Lång kappa

En elegant kappa är alltid rätt. Den här finns både i lyxigt kamelfärgat och klassiskt svart. Den är nedsatt i pris till 499 kronor, och köper du den via Refunder blir priset ännu lägre!

10. Jacka från Adidas

Vi gillar verkligen den här coola jackan från Adidas. Den finns i en svart och en vit modell och kostar 1 795. Klicka hem den via Refunder så får du en del av summan tillbaka.

11. Röd dunjacka

Rött är höstens hetaste färg och vad passar då bättre än att liva upp vintermörkret med den här snygga röda dunjackan? Du hittar den här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!