Ny chefredaktör på Hus & Hem

Report this content

Egmont Publishing har rekryterat Estelle Ejdeholm som ny chefredaktör för tidningen Hus & Hem och ansvarig för företagets livsstilssegment. Hon kommer närmast från en tjänst som publisher och ansvarig utgivare på LRF media.


Med Estelle Ejdeholm får Egmont och Hus & Hem en dokumenterat erfaren och skicklig publisher. Estelle är journalist i grunden och har tidigare varit chefredaktör för Gods & Gårdar, och har även arbetat som redaktör och AD på Habit, Madame, Svensk Damtidning och Cosmopolitan. Under de senaste åren har hon arbetat som publisher och ansvarig utgivare på LRF Media. Här hon tidigare även verkat som förlagsredaktör, samt suttit med i ledningsgruppen.

Nu tar Estelle över som chefredaktör för en av Sveriges mest populära hus- och inredningstidningar – Hus & Hem.

– Att tacka ja till tjänsten på Egmont var ett beslut från hjärtat! Mitt personliga engagemang för inredning, arkitektur och trädgård är stort och under mina sex år på Gods & Gårdar, varav fyra som chefredaktör, fick jag ett brett kontaktnät inom dessa områden. Att få fortsätta den kommersiella och redaktionella utvecklingen av Hus & Hem ser jag verkligen fram emot, säger Estelle Ejdeholm.

Utöver chefredaktörskapet för Hus & Hem kommer Estelle även att ansvara för förlagsverksamhetens livsstilssegment där även titlarna King Magazine, Scandinavian Retro, Tidningen Hälsa och Body ingår.  

– Estelle är en driven och erfaren tidningsmakare och ledare och med henne vid rodret kommer både varumärket Hus & Hems, och hela vårt livsstilssegments, fortsatta utveckling bli spännande att följa. Det är en rekrytering som känns klockren på alla sätt och jag ser verkligen fram emot att få Estelle som kollega, säger Johan Taubert, förlagsdirektör för Egmont Publishing i Stockholm.

Estelle Ejdeholm påbörjar sin nya tjänst hos Egmont i mitten av september.

För mer information, vänligen kontakta,

Johan Taubert, Förlagsdirektör Egmont Publishing Stockholm, johan.taubert@egmont.se, 0765 45 24 05

Om Egmont Publishing
Egmont Publishing
publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har vi en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event och marknadstjänster. Omsättningen uppgår till cirka 1 miljard kronor och vi har cirka 300 medarbetare i Sverige. Egmont Publishing är en del av mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att bidra till att barn och ungdomar får ett bättre liv.


Taggar:

Media

Media

Citat

Att tacka ja till tjänsten på Egmont var ett beslut från hjärtat! Mitt personliga engagemang för inredning, arkitektur och trädgård är stort och under mina sex år på Gods & Gårdar, varav fyra som chefredaktör, fick jag ett brett kontaktnät inom dessa områden. Att få fortsätta den kommersiella och redaktionella utvecklingen av Hus & Hem ser jag verkligen fram emot.
Estelle Ejdeholm, ny chefredaktör på Hus & Hem