Nyhet -

Wolters Kluwer visar molnbaserat deklarationsprogram på höstens branschmöten

Den 21-22 september ger Wolters Kluwer ett första smakprov på Capego Skatt på FAR:s branschdagar, Stockholms City och veckan därpå på Ekonomi & Företag på Kistamässan. 

"Capego är den nya molnbaserade programvaran inom skatt och ekonomi från Wolters Kluwer där vi tagit det bästa ur befintliga program, gjort omfattande användarstudier och utvecklat ett molnbaserat arbetsverktyg baserat på verkliga processer och arbetssätt, utan onödiga mellansteg" säger Björn Candler; Head of Scandinavian Marketing på Wolters Kluwer. 

"Förra året lanserades Capego Bokslut och intresset på mässorna var stort. I år ser vi fram emot att få visa nästa steg, nämligen Capego Skatt med deklaration, analys och beräkningar, på FAR:s branschdagar och Ekonomi & Företagsmässan i september. Under hösten kommer vi också att visa Capego Skatt på Fortnox's strategidagar och roadshow. "

Ett helhetsgrepp om skatt och ekonomi

Capego är ett molnbaserat program som vänder sig till revisorer, redovisningskonsulter och andra ekonomer och ger användaren smartare och effektivare arbetsflöden samt kvalitetssäkrade siffror.

Här har vi samlat all den funktionalitet som behövs för att kunna ta ett helhetsgrepp om bokslut, skatt, revision och analys. Genom gemensamt gränssnitt och sömlös interaktion ger Capego en säker, effektiv och lätthanterlig arbetsprocess för moderna ekonomer. 

Kontaktinformation

Björn Candler, Head of Scandinavian Marketing, Wolters Kluwer

+46(0)8 598 191 14

bjorn.candler@wolterskluwer.se

Om Wolters Kluwer Sverige 

Wolters Kluwer Sverige (tidigare Norstedts Juridik) är en ledande aktör inom områdena juridik, redovisning, revision, skatt och offentlig förvaltning med en produktportfölj som omfattar information, programvara och tjänster. Företaget har kontor i Stockholm och Göteborg.

Om Wolters Kluwer 

Wolters Kluwer är en ledande global koncern med lösningar inom information, programvara och tjänster. Vi hjälper yrkesverksamma inom juridik, skatt, finans samt hälso- och sjukvård att effektivt och tryggt fatta kritiska beslut på saklig grund. Kunderna använder våra tjänster och lösningar som stöd för att navigera alla de komplexa nivåer av data och regler som styr dagens affärs- och förvaltningsverksamhet. Koncernen har en årlig (2016) omsättning på 4,3 miljarder Euro, drygt 19000 anställda och verksamhet i mer än 180 länder globalt. Wolters Kluwer har sitt huvudkontor i Alphen aan den Rijn, Nederländerna. Företagets aktier är noterade på Euronext Amsterdam (WKL) och ingår i AEX och Euronext 100 index. Besök oss på wolterskluwer.com, @Wolters_Kluwer på Twitter och YouTube eller Facebook för mer information om marknadsposition, kunder, varumärken och organisation.

Relaterade länkar

Ämnen

  • Nya produkter, tjänster

Kategorier

  • redovisning
  • revision
  • skatt
  • bokslut
  • deklaration
  • ekonomi
  • programvaror

Kontakter

Katarina Thörnqvist

Presskontakt Managing Director Skatt & Ekonomi, Wolters Kluwer Skandinavia AB

Idha Tell

Presskontakt Head of Press Skatt & Ekonomi, Wolters Kluwer Skandinavia AB +46 701 871573

Relaterat innehåll