Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Belgisch international kan voor 47 miljoen euro naar China’

Laatste update:

Axel Witsel staat op het punt om zijn transfer naar China af te ronden en de middenvelder is mogelijk niet de enige Belgisch international die in het Verre Oosten aan de slag gaat. Volgens The Sun is Beijing Guoan namelijk van plan om zich met een bod van 47 miljoen euro bij Crystal Palace te melden.

/

Voor dat bedrag moet Christian Benteke de overstap maken naar de Chinese hoofdstad. De spits kan naar verluidt een kleine twee ton per week gaan verdienen, wat uitkomt op zo’n tien miljoen euro per jaar. Benteke moet een van de pijlers van Beijing Guoan worden, dat de strijd aan wil gaan met Shanghai SIPG. Die club gaf de afgelopen weken al tientallen miljoenen uit aan de komst van Oscar en Carlos Tévez.

Benteke is sinds afgelopen zomer actief voor Crystal Palace, dat hem voor ruim 31 miljoen euro overnam van Liverpool. Hij speelde eerder voor Aston Villa en stond in België bij onder meer Racing Genk en Standard Luik onder contract.

Vind jij dat Christian Benteke een transfer naar China moet overwegen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zijn wel de diamantjes die de Chinezen overhalen he Eerder steenkolen die ze kopen voor de prijs van goud hehe

Niet zo slim van hun om zoveel investeren in grote spelers. Dit geld kunnen ze beter in de jeugdopleiding investeren. Over 10-15 jaar ga je daar echt veel meer profijt uithalen, alhoewel Benteke geen slechte goalgetter is. De Chinese (jeugd)trainers moeten gewoon het Duits model erbij pakken en dat voortbouwen/verbeteren.

2 januari 2017 om 19:03

Wie zegt dat ze daar ook niet mee bezig zijn?

2 januari 2017 om 21:38

Zijn ze ook mee bezig, maar ik vind dat ze daar te weinig mee bezig zijn en alleen maar grote namen gaan pakken om het voetbal aan te wakkeren in China. Eerst de Braziliaanse markt nemen en nu gelijk de Europese markt veroveren. Geduld is een schone zaak, maar dat vind ik op dit moment niet gebeuren.

2 januari 2017 om 19:11

Ze halen deze grote spelers juist om het voetbal populairder te maken. Vervolgens is er meer jeugd instroom en zal het algehele niveau verhogen

2 januari 2017 om 21:42

Yeah I know, maar ik denk dat ze meer baat bij hebben als China gaat deelnemen aan het WK in Rusland, want dan zit 70 procent van China aan de buis vastgeklampt. Er gaat al vrij veel publiek naar voetbalwedstrijden, dus het is al vrij populair. WK in Brazilie werd al massaal gevolgd in China, maar niet alleen door gokkers, maar door alle Chinezen in zowel China als door Chinezen die gevestigd zijn in het buitenland.

2 januari 2017 om 19:25

Ze kopen deze spelers om het niveau omhoog te krikken. Je hebt er dalijkeen stuks 5-6 per team met aanvulling van Chinese spelers die hierdoor een stuk beter worden. Doel hiervan is dat de huidige jonge lichting goed mee kan draaien op het WK in eigen huis.

2 januari 2017 om 21:46

Geef ik geen groot gelijk, maar Duitsland heeft ook heel veel geinvesteerd in de jeugd eerst, volgens mij rond 1998/1999 en heeft geen miljoenen ingepompt om grote namen te halen. Zegt al genoeg dat de Bundesliga grootste transfersom ooit betaald, maar 40 miljoen is en dat is Javi Martinez.

2 januari 2017 om 21:51

Maximaal 4 buitenlandse spelers per team mogen er onder contract staan.
Naar mijn idee een goede verhouding. Juist met 4 goede spelers uit Europa kun je het gemiddelde niveau van de selectie een impuls geven en op deze manier successen gaan boeken op langere termijn.

Ik zou als Belg me wel zorgen maken over jongens die naar China vertrekken, na Witsel wat gewoon een goede speler is en een dragende kracht was vorig EK. Benteke is niet zozeer een dragende jongen maar toch raar dat zoveel goede spelers die niet onaardig verdienen naar china trekken.

2 januari 2017 om 19:05

Ja want als the Sun meldt dat Chinezen geã¯nteresseerd zijn, hebben we echt iets te vrezen. The sun...

En dit is dus precies de reden waarom het Belgische nationale elftal met deze generatie geen prijs gaat winnen. Te veel ego's en de ik mentaliteit. Maar dat was afgelopen EK al duidelijk geworden.

2 januari 2017 om 19:25

Dat haal jij uit dit artikel? Sterk hoor. Nee even serieus, los van het feit dat dit een artikeltje uit the Sun is en we daar voorlopig even hartelijk om kunnen lachen tot een betrouwbare bron hier ook melding van maakt, heeft dit alles niets te maken met wat jij zegt. Komt een beetje dom over zo

2 januari 2017 om 19:59

Volgens mij spelen er ook Argentijnse als Lavezzi en Tevez en die haalden nog de finale op het Wk

Benteke heeft toch geen zin in een overstap naar China, meldt Het Laatste Nieuws.

Wordt nog een interessante competitie zo!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren