Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Poolse appelen aangekomen in China


Het bedrijf Shanghai Capefive Trading heeft deze week de eerste partij Poolse appelen voor de Chinese markt geïmporteerd. De eerste zeecontainer die China bereikt heeft, was geladen met Gala Must appelen. De appelen zijn een speciaal geschenk van de Poolse premier aan de Chinese partijvoorzitter Xi Jinping die vorig jaar een bezoek bracht aan Polen.


Bij het openen van de containers probeerden zoveel mogelijk kopers een glimp op te vangen van de 'nieuwe' appel. Ook retailketen Bufeng Lotus was van de partij. De Chinese consument zal het tweekleurige Poolse appelras binnen een paar dagen kunnen proeven en kopen in de vestigingen van Bufeng Lotus.

Shanghai Capefive Trading legt uit dat transport via het spoor een snelle manier is om Poolse appelen naar China te vervoeren. Als gevolg van de diplomatieke spanningen tussen Rusland en Europa is dit echter niet mogelijk aangezien een deel van het traject zich op Russisch grondgebied bevindt. Polen ziet zich dan ook genoodzaakt andere transportmogelijkheden voor zijn appelen te zoeken. Luchtvracht is uiteraard de snelste methode maar brengt hoge kosten met zich mee. Om deze reden worden de Poolse appelen nu over de weg naar de havens van Rotterdam en Antwerpen vervoerd, waarna zij in zeecontainers naar China getransporteerd worden. Deze vorm van transport vergt zorgvuldige planning en de Nederlandse tak van Capefive heeft hier de benodigde kennis en ervaring voor in huis. Het bedrijf begon vele jaren terug met het vermarkten van Poolse appelen en beschikt over werknemers die zich in Polen bezighouden met de appelverkoop en -export. Het bedrijf is dus goed thuis in de appelhandel waardoor het 30% efficiënter is dan andere bedrijven. Hierdoor bereiken de Poolse appelen van Capefive de Chinese markt zo'n twee weken eerder dan die van andere bedrijven. Het bedrijf rekent bovendien gunstige prijzen.


Voor meer informatie:
Mr. He
Shanghai Capefive Trading Co., Ltd.
Email: wkho@capefive.com
Telefoon: +86 138 0197 7223
Website: http://capefive.com

在 (在) [zài]

  • (located) at
  • (to be) in
  • to exist
  • in the middle of doing sth
  • (indicating an action in progress)
Publicatiedatum: