Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische peren groeien op gefermenteerde eieren

Teelt bio-peren op gefermenteerde eieren

"Vorig jaar lanceerden we een peer export programma van China naar Oostenrijk. We hebben een bedrijf in Europa wat onderdeel is van onze overkoepelende bedrijfsorganisatie. Onze eerste klanten waren enthousiast over onze peren varieteiten. We telen drie verschillende peren variëteiten in Shandong. De biologische Snow White is een Chinese peren variëteit. De Fengshui en de Huangjin (Gouden) peren zijn beide Koreaanse peren variëteiten. Onze boomgaarden liggen vlakbij Qingdao, in de provincie Shandong." Het bedrijf werkt samen met de landbouwuniversiteit Qingdao, de landbouwuniversiteit Shandong en een Taiwanese universiteit.

"Wij kozen voor de White Pear variëteit omdat het fruit smakelijk is en zijn kwaliteit behoud gedurende transport; het is een sterke variëteit. De schil van de vrucht is mooi gelijkmatig. De variëteit is beschikbaar van oktober tot mei. Wij zijn een internationaal bedrijf en momenteel aanwezig in vier landen. We proberen een grotere internationale aanwezigheid te krijgen. Ons team bezoekt de Fruit Logistica beurzen in Duitsland en Hong Kong om meer klanten te werven. Onze klanten in Europa zijn voornamelijk supermarkten. Voor de internationale markt hebben we een internationale merknaam O'Natur."
 

Professor Zhang Zhenfang (tweede van rechts), expert in gewasbescherming voor fruitbomen, inspecteert samen met Zhao Honghai (tweede van links), nationale ziektebestrijding, de perenbloesem in de boomgaarden van Qingdao


Taiwanese biologische bemestings expert Dr Xian Chang bij het bemestings- en irrigatie bassin


O'Natur gebruikt een biologische vloeibare bemesting dat is ontwikkeld in Taiwan…..


... de vloeibare mest is gebaseerd op gefermenteerde eieren


Eieren worden toegevoegd aan de vloeibare bemesting

De Chinese perenmarkt zal zich naar verwachting herstellen
"De Chinese markt voor verse producten kent tal van moeilijkheden. Zo benadeeld de transport binnen China en de gekoelde opslag faciliteiten de kwaliteit van het product. Het behouden van verse producten kan voor uitdagingen zorgen. Deze problemen hebben deels gezorgd voor de lage prijzen vorig jaar. Wij hebben geïnvesteerd in eerste klas, biologische variëteiten om te proberen de markt te verslaan. Wij verkopen onze producten op de binnenlandse markt in Beijing, Shanghai en Shenzhen. Wij verwachten dat dit jaar de prijzen hoger zullen uitvallen dan vorig jaar. "


Oogst van rijpe Snow White peren




Verpakken en verschepen van de peren voor overzees transport


Luchtfoto van de boomgaards

Voor meer informatie:
Field Nie
O'Natur
Qingdao O'Natur Bio-Tech Co., Ltd.

https://allfresh.m.en.alibaba.com/
Email: lin@activa-leisure.com
Telephone: +86 532 8963 39889
Publicatiedatum: