Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Duizelingwekkend aanbod uit China wordt ontkend: ‘Ongegrond en fictief’

Laatste update:

De voetbalbond van Shanghai heeft ontkend dat een club uit de stad een bod heeft uitgebracht op Wayne Rooney. De afgelopen dagen doken er geruchten op dat Shanghai Shenhua de aanvaller van Manchester United een weeksalaris van 705.000 euro had aangeboden, maar daar is volgens een woordvoerder niets van waar.

/

“Voor zover wij weten hebben zowel Shanghai Shenhua als Shanghai SIPG hun transferactiviteiten afgerond en hebben zij ook geen plek meer voor buitenlandse spelers. De clubs uit Shanghai hebben beloofd dat zij de nieuwe regelgeving van de Chinese voetbalbond zullen respecteren en op die manier zullen meewerken aan een gezonde en stabiele ontwikkeling van ons professionele voetbal. De geruchten (over Rooney, red.) zijn dan ook ongegrond en puur fictief”, valt er in het schrijven te lezen.

De nieuwe regelgeving van de Chinese voetbalbond houdt in dat clubs nog maar drie buitenlanders mogen opstellen en dat er ten minste één Chinees van onder de 23 jaar aan de aftrap moet verschijnen. De 31-jarige Rooney wordt overigens al langer in verband gebracht met een transfer naar de Super League en manager José Mourinho liet afgelopen maandag nog weten dat hij de Engels international niet zal tegenhouden: “Ik wil niet kritisch zijn op spelers die naar China vertrekken. Het is hun leven en hun carrière.”

De Daily Mail stelde onlangs een team op met de beste spelers uit de Chinese Super League en daar is een aardig elftal...

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 24 januari 2017

Denk jij dat Wayne Rooney volgend seizoen nog voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een vertrek van Rooney zie ik dit seizoen nog niet gebeuren. Hij krijgt voldoende speelminuten van Mourinho. Bij een gebrek aan speelminuten, is een vertrek mogelijk. Zijn financiã«le plaatje bij Man. Utd. is reeds aantrekkelijk genoeg om niet zomaar meteen naar China te vertrekken.

27 januari 2017 om 10:53

Inderdaad, mensen vergeten dat hij tot op heden een van de best betaalde spelers ter wereld is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren