Noémie Happart reageert op de felle commotie na overstap van manlief Carrasco naar China: "Aan die commentaren besteden wij geen aandacht"

10 maart 2018 12:25

De commentaren op het vertrek van Yannick Carrasco naar het Chinese Dalian Yifang waren heftig, niet alleen op de sociale media. Commentator Filip Joos verkondigde dat de vleugelaanvaller topsporter af is en ook collega-Rode Duivel Eden Hazard noemde de transfer bizar.

Op de koop toe was het debuut van de amper 24-jarige Carrasco geen voltreffer. De Vilvoordenaar verloor met zijn nieuwe maats met 8-0 van Shanghai SIPG. In Het Nieuwsblad reageert ex-Miss België en vrouwlief Noémie Happart voor het eerst op de bewogen overstap.

"We hebben de pro's en contra's tegenover elkaar gezet. Dat er zo'n grote afstand zou zijn met mijn familie en vrienden was natuurlijk het grootste nadeel. Ik zal hen minder kunnen zien dan ik zou willen. Maar daar zijn oplossingen voor: we zijn intussen al enkele bezoeken aan het regelen."

Avonturier

"Dus nee, Yannick heeft niet eindeloos veel moeite moeten doen om mij te overtuigen", gaat Happart verder. "Ik ben een avonturier. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, te reizen, dingen te bezoeken. Bovendien houd ik echt van Azië."

De kritiek laat het koppel dan ook koud. "De commentaren heb ik niet eens gelezen. Yannick en ik besteden daar niet veel aandacht aan", besluit ze.

Bart Vandenbussche

La Liga \\ Atlético Madrid \\ Celta De Vigo \\ België \\ Guangzhou R&F (China) \\ Dalian Yifang
 
 
Reacties.