Geely MPV Concept in China

Scherp gelijnde ruimterakker

Geely MPV Concept

De Chinese gigant Geely toont deze MPV Concept in Shanghai, een designstudie die weggeeft wat grote gezinnen op korte termijn van de Chinezen mogen verwachten.

De designstudie mag dan een concept-car zijn, de productieversie staat praktisch al op je scherm. Denk de grote wielen weg, vervang de scherp getekende lichtunits en het gelijksoortige bumperwerk door conventioneler getekende exemplaren en je kijkt feitelijk naar een productierijpe auto.

De MPV Concept beschikt uiteraard over nog meer typische 'geintjes' die je bij een studiemodel verwacht. Zo heeft Geely de voor een concept-car tegenwoordig bijna verplichte camera's op stokjes die de reguliere zijspiegels vervangen. Ook het interieur is een omgeving die in deze vorm niet op de markt verschijnt. Dat heeft niet in de eerste plaats te maken met de snaarstrakke vormgeving. De MPV Concept beschikt namelijk over slechts vier zitplaatsen, terwijl een uiteindelijke productieversie toch echt een zevenzitter zal zijn.

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.