Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Megacontract in China ligt klaar voor Daniel Alves

Laatste update:
/
Ninos Gouriye is dichtbij een overstap naar het Deense Vendsyssel FF. De ex-speler van FC Twente en Heracles Almelo zit op een dood spoor bij SC Cambuur en maakte afgelopen week indruk tijdens een proefstage. (TC Tubantia)
/
Kristoffer Peterson komt bij FC Utrecht niet echt aan spelen toe en kan nu een transfer binnen de Eredivisie maken. Heracles Almelo ziet namelijk wel wat in de komst van de Zweed. (RTV Oost)
/
Ook voor Daniel Alves ligt er een megacontract klaar in China. Hebei China Fortune, Tianjin Quanjian en Shanghai SIPG hebben belangstelling in de Braziliaanse verdediger van Juventus. (France Football)
/
Arda Turan kan in de Chinese competitie grootverdiener worden, maar wil bij Barcelona blijven. De Turkse middenvelder voelt zich op zijn plek in Spanje en is van plan zijn contract, dat nog drie jaar loopt, uit te dienen. (BeIN Sports)
/
Victor Ibarbo lijkt zijn laatste wedstrijd voor Panathinaikos te hebben gespeeld. De vlugge rechtsbuiten is in beeld bij Sampdoria, Besiktas, Fenerbahçe, Kayserispor en Wuhan Zall. (Il Secolo XIX)
/
Matija Nastasic gaat niet naar Zenit Sint-Petersburg. Zaakwaarnemer Tomislav Erceg zegt dat het ‘onmogelijk’ is dat de verdediger van Schalke 04 naar Russische topclub vertrekt. (Dag na Dag)
Denk jij dat Arda Turan zijn loopbaan bij Barcelona afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als barcelona zijnde zou ik het toch overwegen hem voor een mooi bedrag te laten gaan

23 januari 2017 om 21:08

Barca heeft hem al laten gaan helaas

23 januari 2017 om 22:51

Arda vind geld niet belangrijk en gaat voor de sportieve prestaties. Hij ging van 2.5 miljoen netto naar bij Galatasaray naar 2 miljoen bruto bij Atletico.

24 januari 2017 om 10:36

Arda tekende bij zijn overgang naar Atletico een 5 jarige contract
met een salaris van 2,5 miljoen netto per jaar(ex bonussen).
o.a. www.atleticofans.com/8780/atletico-reportedly-set-...

2 miljoen bruto... dan houd je net 1,1 miljoen over in Spanje (belasting is 43)

Off topic
Hij speelt toch bij juve?
Waarom.gebruiken ze dan picture in barca shirt?
Ontopic denk dat bij alves het beste er ook af is.
Zal alleen maar minder gaan worden.
Als alves nog in europa wil speleb zal die moeten genieten van iedere ckub waar die nog voor speelt. Anders lekker gaan cashen in china.

Zie hem na juventus niet meer bij een top club spelen.
Is volgens mij ook traag geworden

23 januari 2017 om 23:35

Lag er lang uit, net weer bij de selectie. Hij moest nog inkomen en was wisselvallig. Hij moest zich nog duidelijk aanpassen, maar liet in een aantal wedstrijden toch nog zien van grote klasse te zijn, vooral in de CL geweldig. Kan goed de combinatie vinden en kan veel dreiging veroorzaken. Hij is niet meer zo snel als een aantal jaar terug, maar traag is hij ook niet. Hij beschikt nog steeds over een goede techniek, dribbel en nodige snelheid om tegenstanders te passeren en dreiging vanaf de rechterflank te veroorzaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren