Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Landgenoot haalde Oscar over naar China te komen: ‘Zal ons helpen’

Laatste update:

Oscar vertrok onlangs voor zestig miljoen euro naar Shanghai SIPG, waar hij een kleine vijfhonderdduizend euro per week opstrijkt. In China wordt de Braziliaanse middenvelder ploeggenoot van Hulk, die aan SkySports vertelt dat hij zijn landgenoot heeft overgehaald de overstap naar het verre oosten te maken.

/

“Ik heb het met Oscar gepraat over Shanghai SIPG voordat hij de overstap maakte”, zegt de aanvaller, die afgelopen zomer Zenit verruilde voor de Chinese club. “Toen heb ik gezegd dat Shanghai een prachtige stad is, de club fantastisch is en we de komende jaren alleen maar beter zullen worden. De teamgenoten zijn heel vriendelijk en open, wat me een goed gevoel geeft. Nadat hij hoorde wat ik zei, besloot hij te komen.”

Hulk en Oscar zijn niet de enige Brazilianen bij Shanghai SIPG. In de huidige transferwindow werd ook Elkeson aangetrokken, die al in China voor Guangzhou Evergrande speelde. “We zijn er aan gewend geraakt om onder druk te presteren, hoeveel de club ook voor ons betaald heeft”, stelt Hulk over de immense transfersommen die de club op tafel legde. “Elke nieuwe speler komt om het team te helpen, dus ook Oscar. Ons team is sterk verbeterd en ik denk dat we volgend seizoen mee zullen doen om het kampioenschap.”

Heeft Oscar de juiste keuze om naar China te vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee Hulk, Oscar komt alleen voor zijn toekomstige bankrekening maar dat is niet erg iedereen zou het zelfde doen ik ook.

10 januari 2017 om 19:32

Precies, nou doen ze net overkomem alsof hij komt voor die entourage, aandacht etc.
Is zich gewoon financieel onsterfelijk aan het spelen, hem boeit hem echt niet als hij over 50 jaar in de Chinese boeken staat als topscorer ofzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren