Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Ik heb al een grote aanbieding om naar China te gaan afgewezen’

Laatste update:

José Mourinho heeft de kans om in China te werken, laten lopen. De manager ziet aanvallende middenvelder Wayne Rooney mogelijk binnen afzienbare tijd naar de Super League vertrekken en zegt dat hij zelf ook al in het Verre Oosten aan de slag had kunnen gaan.

/

“Ik heb al een grote aanbieding om naar China te gaan afgewezen. Dat betekent niet dat ik kritiek moet hebben op degenen die wel gaan. Het is hun keuze, hun leven. Alleen zij kunnen bepalen wat zij met het oog op de toekomst willen”, zo wordt Mourinho geciteerd in het GQ Magazine.

“Managers in de Premier League zijn kritisch geweest op die spelers, maar dat ben ik niet. Ik ben alleen bezorgd omdat zij contracten kunnen aanbieden die wij in Europa niet kunnen aanbieden. Maar het is uiteindelijk altijd aan de speler of die wil gaan of niet.” De voetbalbond van Shanghai ontkende vrijdag overigens dat een club uit de stad een bod had uitgebracht op Rooney.

Denk jij dat José Mourinho volgend seizoen nog de manager van Manchester United is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel makkelijk praten voor Mourinho met zijn salaris van 15 miljoen euro per jaar. Dan zou ik ook niet naar China vertrekken....

30 januari 2017 om 14:36

Het is voor jou natuurlijk ook makkelijk om te oordelen vanuit je luie zetel. In tegenstelling tot jou oordeelt Mourinho echter niet over anderen. Hij geeft slechts aan dat hij een aanbieding heeft afgeslagen, niets meer of minder.

Ik ben overigens niet zeker dat hij voor het geld zou gaan, het lijkt me immers een enorm gemotiveerde persoon die zoveel mogelijk geschiedenis wil schrijven (in Europa).

30 januari 2017 om 14:47

Makkelijk praten? De meeste spelers kunnen daar 5 of 6x meer verdienen dan in Europa. Als dat voor trainers ook geld, reken maar uit.. Dat gaat over heel wat knaken en is echt niet zo makkelijk af te wijzen, voor niemand.

30 januari 2017 om 15:14

Nee makkelijk af te wijzen zal het niet zijn. Maar met een beetje verstand kan je zo'n aanbieding we afwijzen. Al dat geld is natuurlijk fantastisch maar iets presteren is gelukkig voor het grootste gedeelte belangrijker. Daarnaast met enigszins realiteitsbesef kun je ook wel bedenken dat je het al zo goed hebt om miljonair te worden met het beoefenen van je hobby.

30 januari 2017 om 15:11

Denk dat hij in China wel zn salaris kan verdubbelen naar 30 mil.
Dat doen Witsel, Oscar en Hulk wel blijkbaar, dus ach. No hard feeling though!

30 januari 2017 om 17:26

Wat te denken van Tevez, die is toen weggegaan bij Juventus omdat hij heimwee had. Blijkbaar maakt zijn salaris een verblijf in China nu wel goed om geen heimwee meer te hebben.

31 januari 2017 om 13:03

Die vind ik wel wonderbaarlijk inderdaad!
Die man had heimwee, volgens mij al in zn tijd bij City, en dan ga je na 1 seizoen naar China.....

Ik vraag me af wat ze hem geboden hebben.... je zou toch wel denken aan minstens 25/30 miljoen per jaar

Dan zou ik wel ff goed nadenken hoor..

30 januari 2017 om 14:50

Reken maar op het dubbele.

Ik denk dat bijna iedere manager en speler die goed presteert of redelijk heeft gepresteerd is benaderd door een Chinese club. Het is inmiddels niet echt nieuws te noemen....

30 januari 2017 om 15:27

Jep, en helemaal als je de connectie tussen voetbal en geld de afgelopen jaren uit zijn voegen ziet barsten. Die kan pak 'm beet over 15/20 jaar voor ongekende salarissen in verwegistan zijn pensioentje veilig stellen .

Volgens mij was Mourinho niet benaderd om een ploeg te coachen maar het voetbal infrastructuur van China te reorganiseren om het kwaliteit van het chinese voetbal te verbeteren. Hij moest dus de baas worden van het chinese voetbal. Dit was volgens mij gaande in mei/juni

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren